2777
2789

سلام خانما راستش من به خودم قول دادم که اگه باردار شدم حتما برای خانمایی که نا امیدن تاپیک بزنم تا تجاربم رو بهتون منتقل کنم 

حدود یک سال تلاش کردم برای مادر شدن

تا اینکه رفتم سونو متوجه شدم فولیکول بالغ برای بارداری ندارم 

بنابراین قرص رو دکتر برام تجویز کرد شامل لتروزول و آمپول Hcg اینارو ۵ ماه استفاده کردم باردار نشدم چون پولیپ داشتم تو ناحیه فوندال رحم 

دکترم گفت حتما پولیپ رو وردارم و یه عکس رنگی رحم بگیرم 

اولش پولیپ رو برداشتم  بعدش عکس رنگی هم گرفتم متوجه شدم لوله سمت راستم بستس  و هیدروسالپنکس داره خیلی نا امید شده بودم گفتم پس احتمال باردار شدنم خیلی کمه یا باید لوله رو وردارم یا ای وی اف کنم 

با خدای خودم حرف زدم گفتم خدا جونم من دیگه نا امید شدم ازت میخوام برام معجزه کنی که نیاز نشه دنبال کارای ivf برم

اون ماه بازم لتروزول خوردم و hcg تزریق کردم 

دقیقا همون ماه باردار شدم خداروشکر الان پسرم رو پام خوابیده 

فقط ازتون میخوام هرگز نا‌امید نشین با هر مشکلی که دارین توکل داشته باشین خدا بزرگه 

هر سوالی هم داشتین من جواب میدم که بتونم کمکی کنم به همه اونهایی که مث من ازین مشکلات داشتن برای بارداری 

یعنی تنبلی تخمدان - لوله بسته - هیدرو‌سالپنکس - پولیپ رحم 

عزیز دلم خداروشکر 

واقعا نیاز داشتم به این حرفا

گلم حقیقتش من کیست چهارسانت دارم 

و تنبلی تخمدان 

پنج ماه هم عادی اقدام کردم و نشد 

رفتم دکتر برای کیستم قرص ضد بارداری داد که بدنم واکنش نشون داد شدید افتادم به خونریزی 

روزی یه بسته پد استفاده میکردم 

حالا شنبه پروفسور نازایی نوبت گرفتم. توکلم به خداس 

عکس رنگی هم نگرفتم شاید چسبندگی هم داشته باشه لوله هام نمیدونم 

عزیز دلم خداروشکر واقعا نیاز داشتم به این حرفاگلم حقیقتش من کیست چهارسانت دارم و تنبلی تخمدان پنج ما ...

سی و سه سالمه. گفتش باتوجه به سنت برای باردارشدن شاید نیاز باشه که لاپرا کنی کیستتو. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سی و سه سالمه. گفتش باتوجه به سنت برای باردارشدن شاید نیاز باشه که لاپرا کنی کیستتو.

عزیزم حتما عکس رنگی رحم بگیر خیلی تاثیر داره 

پنج ماه که چیزی نیست اصن تا یک سال طبیعیه و بهش نمیگن نازایی منم ۳۳ سالگی باردار شدم