2777
2789

خانما دوست پسر سابقم که قضیه اش پایین میذارم بعد از یکسال و نیم کات پولدار تر شده قبلا بود ولی الان بیشترر 

خیلی مطرح و معروف شده در زمینه کاریش و کلی تغییر کرده 

میخوام برگرده بعش پیام ذادم( تاپیکای قبل هست) 

اونم گفت چون خوشگل و خوش اندام بودی خواستمت بعد کم کم عاشقت شدم ولی الان هیج حسی بهت ندارم همون روز که با دوستم دیدمت بهت بی حس شدم 

خوشگل بودنت واست دردسر شده جنبه نداری 

ب نظرتون با این حرفا هموز عاشقمه؟ دوستم داره؟

نه ..

عاشق ات نیست ..

ولی چرا رد و بدل پیامک میکنید نمیفهمم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش،  زن دایی، خاله، دختر خاله، دایی، تمام دوستاش و خانمای دوستاش ارتباط داشتم و آمارش میگرفتم ولی اون نمیدونست آمار تمام جزئیات گذشته و حالش رو میگرفتم

با دوستام ( دخترای خیلیی خوشگل) چندین بار امتحانش کردم 

بعد خط قرمزش دروغ بود بهش جند تا دروغ گفتم اونم فهمید( آخر رابطمون فهمید) 

وقتی باهاس بودم دو هفته دعوا کردیم من توی اون دو هفته چند تا استوری عاشقانه با دوست معمولی پسرم در کافهگذاشتم بعد اونا رو دید ولی بعدش که اشتی کردیم بهش کفتم الکی بودن 

وقتی باهاش دوست بودم چندین جا پشت سرش حرف زدم ( بدش رو کفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) که بعدش حرفام بهش رسید 

یک هفتع بعد از کات کردنمون با دوستش رفتم بیرون ( فقط واسه اینکه حال و هوام عوض شه ولاغیر) شانس گه من، مارو دید و بیشتر سوخت 

اینم بگم اون پسر تحصیلکرده، با شخصیت ، پولدار، مودب ، از اینا بود که همه روی حرفش حساب میکنن و آدم حسابی بود و واقعا هم عاشقم بود اینو خانواده اش و دوستاش اقرار میکنند 

با این گندکاریای من اون بعد کاتمون فقط رفت به دوست صمیمیم گفت نیکی( من) خیلی بدی به من کرده نمیبخشمش 

بعدم شماره مو از همه جا پاک کرد ولی بلاک نکرد 

از اون موقع تا الان( یه سال و نیم ) بااینکه دختر زیاااد دورشه ولی رل نزده خانواده و دوستاش میگن توی فکرته به همین خاطره رل نمیرنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بی خیالش شو کار اشتباهی کردی بهش پیام دادی اگرم ذره ای بهت حس داشت خرابش کردی العان فهمیده چون پولدار و موفق شده رفتی سمتش کلا ازت زده شده (ببخش رک گفتم عزیزم ولی خودتو از این کوچیکتر نکن)

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه عزیژم بخاطر خوشگل بودنت نیس چون باهمه راحت دوست میشی و خیلیم برات حد و مرز معنی نداره دوس داره تورو هم تو اب نمک داشته باشه برای روزای خالی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

هم طلاق گرفتی 

هم خیانت میکنی 

هم با غریبه میگردی 

هم شوهرت گفته دوستت نداره

پس یعنی پیام نده  و مزاحم نشو

بعد میگی عاشقمه؟ خیلی خوبی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
نه عزیژم بخاطر خوشگل بودنت نیس چون باهمه راحت دوست میشی و خیلیم برات حد و مرز معنی نداره دوس داره تو ...

من حاضرم دوست دخترش باشم ولی اون حاضر نیست بهش گفتم بذار فقط. دوست دخترت باشم گفت توقع همجین حرفی نداشتم ازت

هم طلاق گرفتی هم خیانت میکنی هم با غریبه میگردی هم شوهرت گفته دوستت ندارهپس یعنی پیام نده و مزاحم ن ...

شوهرم که نیست دوست پسر سابقه زدم نامزد که مشکل نداشته باشه

اسی چند سالته

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

شوهرم که نیست دوست پسر سابقه زدم نامزد که مشکل نداشته باشه

خیلی دوستت داشت میومد می‌گرفت تورو 

مواظب باش 

اسم بد در نکنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2810