2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 

دخترم ۲ونیم سالشه چندماهه بیشتر موقع خواب با درد پا گربه میکنه حتی از خواب بیدار میشه بردمش دکتر اطفال و ارتوپد گفتن مشکل نداره حتی ویتامین د و آهن اینا هم میدم نمیتونم مشکل از چیه تجربه ای دارین؟ خودم وقتی ۵سالم بود درد پا داشتم کهدردرشد بود ولی ۲سال خیلی زوده براش

کمبود 

ویتامین دی 

کلسیم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین د دارم چند ماهه میدم ۱مدت هم کلسیم دادم ولی بازم درد داره. جرئت نمیکنم ببرم آز خون بده خیلی ...

یه  دکتر ببرش سر خود هم به بچه دارو نده و قطع کن 

آزمایش خون نیاز هر سال 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
آره باید آزمایش ببرمش

اره برای سلامت خودش نیاز