2777
2789

اگه نارحته ک شما رفتی توی آرایشگاه مردونه خب جای خوشحالی داره عزیزم

این یعنی برات ارزش قائله و براش مهمه

فقط متاسفانه بعضی آقایون نمیتونن با محبت بگن و با لحنی میگن که خانم نارحت میشه

اگه نسبت به شما بی تفاوت بود خوشحال میشدی؟

عزیزدلم نارحتیتون کاملا بی جاست

خوشحال باش و ب چیزای منفی فک نکن بانوجان

🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفر تا صد کارهای خواهرزاده ام با مادرش هست .ولی دنیای ناامنی هست.اینکه بخیر گذشت ولی یک لحظه هم بچه ...

کنار خونه مادرم بود .منم دلم نیومد ولش کنم وگرنه داداشم گفت ولش کن تموم شد خودش زنگ میزنه.من فقط یکساعتی اونجا بودم

اگه نارحته ک شما رفتی توی آرایشگاه مردونه خب جای خوشحالی داره عزیزماین یعنی برات ارزش قائله و براش م ...

اصلا هم خوشحال نیستم اتفافا بشدت متنفرم و ترجیح میدم بیخیال باشه چون شوهرم ی ادم سختگیر بددل و شکاک بود ی مدتی هست بهتر شده بود باز روی گند و بیمار گونش بالا اومد.نه اینکه از اون محیط خوشم بیاد مجبور بودم بخاطر پسرم چون نمیتونستم ولش کنم وگرنه خودم هم راحت نبودم

اصلا هم خوشحال نیستم اتفافا بشدت متنفرم و ترجیح میدم بیخیال باشه چون شوهرم ی ادم سختگیر بددل و شکاک ...

کار خوبی کردی رهاش نکردی .یبار با خواهرزاده ی دوساله ونیمه ام مغازه رفتم مرتب صاحب مغازه با دستهاش بچه رد ناز میکرد خواهرزاده ام هم ترسیده بود آخرش گفتم ول کن بچه ترسیده .درسته پسربچه  هستند ولی آدم ها خطرناک هستند.