2777
2789
عنوان

خانما کسی اینجا تزریقات بلده

67 بازدید | 8 پست

من ی خانمی میاد خونه بهم پنیسیلین تزریق میکنه ولی یکم داخل ویال کف مانند میمونه بهش گفتم یکمش مونده گفت ن اون کفه مهم نیس درست گفته؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خوب همش بزنه. خانم اصلا تو خونه پنی سیلین تزریق نکن

باسرنگ همه رو میکشه ولی کف به دیواره ویال میمونه این خانم حرفه ای هستو تا الان چهارتابرام زده وخیلی وقته سابقه داره فعلا شرایط بیمارستان رفتن ندارم خاستم ببینم درست میزنه یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باسرنگ همه رو میکشه ولی کف به دیواره ویال میمونه این خانم حرفه ای هستو تا الان چهارتابرام زده وخیلی ...

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس کاربودم 

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس ...

مجبورم نمخام شوهرم بفهمه امپول میزنم وگرنه روم ایرادمیزاره تاالان چهارتاشو تویک ماه زدم چهارتاش مونده پس طبیعیه یکم کف به دیوارش میچسبه یا این خانم عمدا کم میکشه موادپنیسیلینو

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس ...

عکس ویالو برات بفرستم میتونی تشخیص بدی درست موادو تخلیه کرده یا نه؟

خوب همش بزنه. خانم اصلا تو خونه پنی سیلین تزریق نکن

دقیقا اندازه یه میلیمترته ویال موادپنیسیلین هست بنظرتون طبیعیه یا کامل تخلیه نکرده