یک دوستی داشتم همیسه میگفت از مردها متنفره.رابطه خوبی هم با برادرش نداشت ۶ تا خواهربودن بکی متاهل بقبه تا سن ۵۰ سال مجرد بودن این دوستمم ۴۳ سالشه خودمم ۴۳ سالمه .من همیسه از کشمکشهایی که با خانواده نامزدم داشتم براش میگفتم بعد من با نامزدم کات کردم و بعد بهم برگشتیم در این فاصله بعد این همه سال دوستم عاشق شد عاشق فردی که اصلا ندبده بودش مشتری بود .مشتری کارهای هنری پسره پیج داره وخیلی کار خودشم خوبه به دوستم سفارش کار داد بعد شروع کرد بهش تند تند زنگ زدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خلاصه به پسره گفت اونم پیچوندش بهش گفتم پسره صادق نیست ولش کن به پسره گفت سما صادق نبودی ورفت پستهای اینستاگرامشو پاک کرد پسره هم ناراحت شد گفت من دوست نداشتم با احساسات کسی بازی کنم برای همین نیامدم .۶ ماه اینو گذاشته سرکار اخرسر میگه دوست نداشتم با احساساتت بازی کنم
بعد اون ماجرا یکدفعه با من چپ شد اول قعر کرد بعد اشتی کرد بعد شروع کرد کرم ریختن ریز ریز روم ریختن تا اینکه من تحمل نکردم وباهاش قطع رابطه کردم من ازدواج کذدم این خیلی ناراحت شده بود بهم گفت کیس منو پروندی خودت با کسی که دوست داشتی ازدواج کردی ادم سمی هستی
من خیلی دوسش داشتم ولی بعد این رفتارا زدخ شدم الان هر از گاهی میاد توی استوریهام که انفالوش کردم وبلاکم کرد ورفت .شما بودید با همچین ادمی چی کار میکردید
عزیزم، من قاطی کردم راستش پسره دوستتو ول کرد یا دوستت پسره رو؟
به پسره گفت بیا همو بببینیم اون نیامد دوستم بهش گفت دروغگو پسره ناراحت شد رفت اونم گفت چون تو بهم گفتی پسره دروغگوخ من بهش گفتم و تو رابطه منو خراب کردی