2777
2789
عنوان

زنداییم تو سایت شناساییم کرد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 75 پست
شناساییت کرده نمیتونی کاری کنی مگر اینکه یک روز در میان تاپیک هاتو یه دونه یه دونه بدی نینی یار بپاک ...

در این صورت هم بازم همشو اومده خونده تا پاک کنه تو نیم ساعت همشو میخونه اه اه اعصابم خورد شد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

وا خب از کجا شناخته اگه خیلی مهمه و آبروریزی بگو نی نی یار تعلیقت کنه

دیگه نمیتونم بیام تو سایت با این کاربریم؟

برای کاربری جدید اگر با خط مامانم بیام میشه؟خطش رو گوشی خودشه ولی من باهاش ببام سایت..

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من قدیما تاپیک حذف تاپیک بود میزاشتم اونجا الان اصلا سر در نمیارم خیلی سختش کردن واقعا😐

باید به نی نی یار یک پیام خصوصی بدی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

@ملکه70

اتفاقا همینجا بودم😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

خب الان اینم میبینه دیگه😂

آفه 😂

رفت دهاتشون تا اخذ هفته دسترسی به نت نداره 

تا نیومده باید یه غلطی کنم😂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
فقط سه رو در هفته؟

اره همون روزا همون ساعت،پیام خصوصی برای اون نی نی یار بفرست 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

عزیزم امکان داره اگر بالای سه تا مورد مشابه باشه شک میکنن شناسایی میشی

من با جزئیات نمیگم گاهی بعضی چیزارو عوض میکنم مثلا به جای اینکه بگم دیشب خونه خالم مهمان بودیم و پسرخالمو دیدم و فلان حرفو زد 

مینویسم رستوران دعوت بودیم و پسرخالم همچین حرفی زد به نظرت بازم ممکنه بشناسه کسی ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شناساییت کرده نمیتونی کاری کنی مگر اینکه یک روز در میان تاپیک هاتو یه دونه یه دونه بدی نینی یار بپاک ...

شاید از این به بعد بخوام راجب همه چیز حرف بزنم با وجودش راحت نیستم 

ای کاش میشد اسکرین ایدیشو بدی تاپیکای مادرجونو بخونم😂😂😂

تو روحت😂🤣🤣🤣🤣🤣

2810