چجور لغو کاربری کنم؟میتونم با خطی که روی گوشی مادرمه کاربری جدید بزنم ؟
ای لال شم که نیام همه چیو بگم😐💔
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
وا خب از کجا شناخته اگه خیلی مهمه و آبروریزی بگو نی نی یار تعلیقت کنه
دیگه نمیتونم بیام تو سایت با این کاربریم؟
برای کاربری جدید اگر با خط مامانم بیام میشه؟خطش رو گوشی خودشه ولی من باهاش ببام سایت..
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من قدیما تاپیک حذف تاپیک بود میزاشتم اونجا الان اصلا سر در نمیارم خیلی سختش کردن واقعا😐
باید به نی نی یار یک پیام خصوصی بدی
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
اره همون روزا همون ساعت،پیام خصوصی برای اون نی نی یار بفرست
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
شناساییت کرده نمیتونی کاری کنی مگر اینکه یک روز در میان تاپیک هاتو یه دونه یه دونه بدی نینی یار بپاک ...
شاید از این به بعد بخوام راجب همه چیز حرف بزنم با وجودش راحت نیستم
ای کاش میشد اسکرین ایدیشو بدی تاپیکای مادرجونو بخونم😂😂😂
تو روحت😂🤣🤣🤣🤣🤣