شیوا۱۳۷۴ مدیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 2449 عنوان خانما شما هر دو وعده ناهار شام درست میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست یا یه وعده درست می کنید اکثرا چی درست می کنید خسته شدم از غذا پختن روزمرگی 1403/08/21 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساsahelحل عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 4449 بعله اکثرا دو وعده جدا درست میکنم ،بعضی وقتا پیش میاد که غذام زیاد میاد واسه وعده بعدیبعصی وقتا که داریم غذا میخوریم پسرم قابلمه رو نگاه میکنه میبینه زیاد مونده میگه بابا بیا بخوریم مامان میخواد وعده بعدی هم همینو بده بهمون🤣
جعفر_ساقی عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1143 هردو وعده رودرست میکنم چون همسزم غذای مونده رونمیخورهروزایم که خونه نیست نهاریکبارخونه مادرمم یکبارخونه مادرهمسرم صب تاعصراونجام عصرم میام خونه خودم و شام میزارم ۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
golfitehkhanooooom عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 1668 مجردم هروقت که تنها خونه باشم صبح تا شب محل کارمم نهار و صبحانه اونجا میخورمشبم چیزای ساده درس میکنم مثل لازانیا و سیب زمینی سرخ کرده و از این چیزا کردستان✌🏼🕊️
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2806 زیاد اهل غذا درست کردن نیستم یا از بیرون میگیریم یا خونه مادر و مادر شوهرم میریم دو سه بارم خودم در طول هفته شام درست می کنم.