2777
2789

اون روز من خونه تکونی داشتم اصلا ازشون کمکی هم نخواستم

خواهرشوهرم پرده رو اومد گفت بشوریم من گفتم میخوایم بدیم خشکشویی اون یکی رو بشوریم 

قهر کرد رفت 

دوباره بعدش اومد که بابام فرستاده بیام کمک کلی هم توهین کرد و دعوا منم بخاطر اینکه قضیه تموم بشه معذرت خواهی کردم

اون روز کمک کرد بهم 

فرداش داشته پریود می‌شده شکمش زیاد درد کرده بود و اینا هم بزرگش کرده بودن ای وای داره میمیره 

مادرشوهرم گریه زنگ زده بود برادرشوهرم بیاد ببره دکتر 

شب رفته بودن دکتر یه دوتا قرص داده بود دوباره صبح رفتن باز هم همینطور فقط گفته بوده عفونت داری

تا غروب سرپا شد

حالا هرجا میریم مادرشوهرم میزنه زیر گریه دخترم ازشدت کار داشت میمرد

همه هم به من میگن برید کمکشون ببرید بیرون گناه دارن 

تون یکی خواهرشوهرم جواب سلاممو هم نمیده 

بعد من رفتم خونه مادرم مهمونی شوهرم گفت زیاد بمون خیلی وقته نرفتی

تو اون مدت اینا خونه تکونیشونو انجام دادن 

بعد مادرشوهرم وقتی من خونه نبودم اومده بوده با شوهرم دعوا کرده بوده هر چی از دهنش در اومده بوده به ماها گفته بوده که جرا کفش هاتون جلو دره تزاشتین جا کفشی

بعد من که اومدم از خونه مادرم سرماخورده بودم شدید نای یه غذا پختن هم نداشتم 

یه حالی ازم نپرسیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بار قاطیشون کردی تو کارات دیگه به هیچ وجه این کارو نکن. چقدر هوچی گرن. ولشون کن عوضش فهمیدی چطور ...

خیلی وقته فهمیدم چجورن

من نگفته بودم بیاد قهر کرد نرفتم دنبالش بعد هم اومد چند بار گفتم خودم انجام میدم آخرش با دعوا اومد دیگه نرفت