2777
2789
با پسر رابطش بهتره ؟

اره خیلی... مثلا با همبن پسر خواهرش تا مبره همش فوتبال بازی میکنه یا بازی با گوشی و کنسول واینا یا باهم مثلا راجب ورزشو درس و اینا حرف میزنن البته خب پسرش ده سالشه

ولی دختر خواهرش که میاد چهارسالشه درحد پنج دقیقه لوس بازی و ابنا بعد من یکن طولش میدم میگه بزار بره  پیش مامانش بیا اینجا 😂😂

بعد نمی‌دونم چرا انقد بچه جذب میکنم یعنی بچه ها دختر یا پسر جذبم میشن عاشقمم میشن😬😂

دقبقااا😂😂منم بچه جذب میکنم محاله برم خونه هرکس حتی غریبه بجه ها نیان پیشم یعنی خونه هرکس میرم اصلا منو تو جمع بزرگ ها نمیبینن همیشه تو اتاق بجه هام دارم باهاشون بازی میکنم😂اونسری خونه همسایمون رفته بودیم پسرش پنج سالش بود میگفت خاله من میخوام باهات ازدواج کنم😂🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مادر شوهرم خیلی دختر دوس داره از اونجایی ک رابطم باش زیاد خوب نیس میگفتم پسر باشه خوبهمشکوک ب با ...

یادم به خواهرم افتاد😄 چون مادرشوهرش زیادی پسر دوست داشت و تو چشمش میگفت بچه فقط پسر خوبه خواهرم دعا میکرد بچش دختر بشه😂😂😂

عزیزم الهی که دوران بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی و راحتی بچتو بغل کنی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
یادم به خواهرم افتاد😄 چون مادرشوهرش زیادی پسر دوست داشت و تو چشمش میگفت بچه فقط پسر خوبه خواهرم دعا ...

🤣🤣 پس تنها نیستم

قربونت

تنت سلامت باشه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقبقااا😂😂منم بچه جذب میکنم محاله برم خونه هرکس حتی غریبه بجه ها نیان پیشم یعنی خونه هرکس میرم اصلا ...

وای آخه چرا مارو بزرگ نمی‌بینن😐😂 شایدم تقصیر خودمونه روحمون بچه مونده بزرگ نشده 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وای آخه چرا مارو بزرگ نمی‌بینن😐😂 شایدم تقصیر خودمونه روحمون بچه مونده بزرگ نشده

اره دقیقا😂من همون اول که میرم بچه هارو صدا میکنم هی باهاشون حرف میزنم تا صمیمی میشم😂رفته بودیم یه مهمونی خونه همکارای همسرم یکی از بچه هاشون هی بهونه میگرفت گریه میکرد ولی باهاش بازی میکردی ساکت میشد من گفتم اگه ناراحت نمیشید برم باهاش بازی کنم که شبمون بهم نریزه خلاصه رفتم یهو اقا صاحب خونه اومد گفت بچه ها بیاید شام من رو که اون وسط دید با خطاب بچه ها خودش خندش گرفته بود😂🤣

حتما .ان شالله خدا بهت اولاد صالح و سالم و خوش روزی و خوش قدم و زیبا عنایت کنه

😍❤️🌸

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️