2777
2789
پسر دوسدارم چون دنیاش جدیدتره برام. قراره با بچم بچگی کنم از اول زندگی کنم میخوام زندگی دومم پسرونه ...

چه باحال . تا حالا از این بعد نگاه نکرده بودم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو زایمان سوم مادرم ناراحت بودم چرا نمیتونم نوزاد پسر بغل کنم

منم خیلی دوس داشتم یه داداش داشته باشم ؛ البته مامانم تو زایمان سوم یه دوقلو پسر و دختر اورد ولی برادرم دوماه داشتیمش ولی به دلیل مشکل ریه فوت کرد ولی خداروشکر خواهرم برامون موند دیگه بعد اون مامانم تو زایمان چهارم به هوای پسر دار شدن باز دختر اورد و دیگه بچه اوردن رو بوسید و‌گزاشت کنار😅😅

واسه همین واقعا دوس دارم بچه خودم پسر بشه تا هم خواهرام و مادرم خوشحال شن هم بالاخره مام طعم پسرداشتن رو بچشیم😁😁

فرقی نداره ولی مهم اینه که خوشکل موشکل و تپل باشه🥺😂

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش

پسر 

میخوام بندازمش رو کول همسرم 

چون اینا کلا یه جور بزرگ شدن که نقش باباهاشون تو بزرگ کردن پسر زیاده و پسره بیشتر با باباش وقت میگذرونه

رو این حساب می بینم دختر برای خودم بار مسئولیتش بالاتره،منم حوصله ندارم.پسر بشه به نفع خودمه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

دوست دارم بچه بزرگترم پسر باشه دومی دختر

چون خودم برادر بزرگتر نداشتم و تو کل زندگیم حسرت یه برادر بزرگگتر رو داشتم دوست دارم دخترمم یه برادر بزرگتر داشته باشه با فاصله سنی چهار پنج سال 

پسر میخوام بندازمش رو کول همسرم چون اینا کلا یه جور بزرگ شدن که نقش باباهاشون تو بزرگ کردن پسر زیاده ...

آخه اکثر ساعات روز که آقایون سرکار هستن و مسئولیت با مادره 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟