2777
2789
جفتش.پسردوس دارم چون مامانیه هوای مادروداره وفک میکردم تربیتش راحت تره.دخترم دوس دارم چون خواهرندارم ...

وای پسرمن یکسال ونیمشه شوهرم میاد دستمم بگیره پسرم هولش میده میگه بابا نکن😂😂😂

چقدر حقیقت داره🥲🥹🥹

آره 🥺

من بچه اولم دختر هس، و چون خانواده شوهرم فوق العاده پسردوست هستن وقتی دوباره حامله شدم میگفتم یعنی میشه این یکی پسر بشه؟؟ 

ولی هربار که میرفتم سونو، همینکه دراز میکشیدم از ته دلم میگفتم خدایا مهم نیس چی باشه. فقط سالم باشه 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی متاسفانه شوهرم خیلی دختر دوست نداره انگار

رفتارشو با دختر خواهرش میبینم اینو حس میکنم چون زیاد بازیش نمیده یا میاد پیشش پنج دقه دیگه میفرستتش بره خودشم میگه یکم لوسه.... شاید با بچه خودش اینطور نباشه نمیدونم

شما چن تا خواهر داری؟

یدونه عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
وای پسرمن یکسال ونیمشه شوهرم میاد دستمم بگیره پسرم هولش میده میگه بابا نکن😂😂😂

از این قسمت بچه اصلا خوشم نمیاد😑😂😂مخصوصا اگه دختر دار بشم و دخترم حسودی کنه نذاره زیاد بغل همسرم باشم باهم به مشکل میخوریم😑😂

جفتش خوبه

ما پسر داریم. من اصلا فکر نمیکردم بشه با پسربچه هم ناز نازی بود و خوش گذروند فکر میکردم بچه های پسر خشنن

ولی الان راضیم

دخترم حس میکنم خیلی شوهرم میخواد ولی من نمیخوام باردار شم 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
اتفاقا پسر من مامانیه فوقش با باباش یه ساعت بگذرونه هوای منو میکنه

نگین تو رو خدا🤣🤣

من انقددد بی حوصلم تو چیزای بچه داری

حالا همسر من خیلی جدی میگه پسربچه باید با پدرش زیاد وقت بگذرونه که لوس نشه‌.میگه مادرا خیلی ناز میکشن،این جوری پسر لوس میشه.

منم میگم اوکی هروقت اومد برین دوتایی حال کنین.من که از خدامه😎

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
دقیقا منم شوهرم جرات نداره به شوخی حتی بهم دست بزنه زودمیاد وایمیسه جلوش😂

اره عاشق این رفتارشم پتو زده بودم رو خودم و پسرم شوهرم اومد زیر پتو پشت من دراز کشید بلند شد گفت بابا برو تا باباش نرفت ول کنش نبود🤣🤣🤣

آره 🥺من بچه اولم دختر هس، و چون خانواده شوهرم فوق العاده پسردوست هستن وقتی دوباره حامله شدم میگفتم ...

منم مادر شوهرم خیلی دختر دوس داره 

از اونجایی ک رابطم باش زیاد خوب نیس میگفتم پسر باشه خوبه

مشکوک ب بارداری خارج از رحمی بودم وقتی میخواستم اماده بشم برا سونو فقط دعا میکردم جای درست باشه و سالم دیگه جنسیت مهم نیس برام

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی متاسفانه شوهرم خیلی دختر دوست نداره انگاررفتارشو با دختر خواهرش میبینم اینو حس میکنم چون زیاد با ...

با پسر رابطش بهتره ؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

راستشو بگم 

بچه از خودم باشه چه پسر چه دختر براش میمیرم یا مال خواهرم باشه 

ولی راست ترش و بگم بچه ناز ببینم چه پسر چه دختر خوشم میاد کلا رو بچه ها ضعف دارم😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼