2777
2789
عنوان

خواستگار زیاد دارم ولی پدرم

172 بازدید | 25 پست

من خیلی خواستگار دارم هرروز ک میزم سر کار حداقل یک نفر هست 

البته قبل از شاغل بودنمم زیاد بود ولی الان بیشتر شدن 

من خودم با یکی تو رابطم قصذمونم جدیه ب پدرمم معرفیش کردم ک خواستگاره

ولی پدرم قبول نکردع ن تنها اونو بلکه همه خواستکاراموهم رد میکنه

میگ اوضاع مالیمون خوب نیس من امادگی ازدواج تورو ندارم😐

اوضاع مالیمون خداروشکر متوسطه ولی ی مقطعیه ب مشکل خوردیم مثل همه ک پیش میاد 

ولی پدرم همه رو رد میکنن خودمم دلم پیش ی نفرع و منم همرو رد میکنم

همه میگن اشتباع میکنی خودمم میترسم با این کارم سنم بگذره و دیگ خواستگار نداشته باشم و بخت خودمو خراب کنم

چکار کنم ب نظرتون😥😥

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید بابات چه خودخواهه. یعنی شما به خاطر وضع مالی پدرت نباید ازدواج کنی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

واقعا هم از یه سنی تعدادشون کم میشه حواست باشه. 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
یعنی جهیزیه نمیتونی تهیه کنی؟

چرا میتونم 

ولی ادم ک فورا نمیرع عروسی بگیره تا نامزدی و عقد بگذرع کلی طول میکشه

مشکلم اینه پدرم حتی نمیزارع ک بیان خونه 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
چرا میتونم ولی ادم ک فورا نمیرع عروسی بگیره تا نامزدی و عقد بگذرع کلی طول میکشهمشکلم اینه پدرم حتی ن ...

وا حالا اومدی و وضع بابات هیچوقت خوب نشد باید مجرد بمونی؟

به پسره بگو با بابات حرف بزنه بگه مشکلی نداره

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
چکار کنم☹️

به مادرت بگو  رو فکر بابات کار کنه بگه پسر خوب و ایده ال کم پیدا میشه‌ .ممکنه فرصت های خوب ازدواج از دست بره

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
ببخشید بابات چه خودخواهه. یعنی شما به خاطر وضع مالی پدرت نباید ازدواج کنی

منم میگم این مشکلات مالی هست برای همه 

حالا من ک فورا نمیخوام عروسی کنم 

بالاخره تا نامزدی و عقد بگذره کلی فرصت هست 

ولی اصلا نمیزارع بیان خونه

باورتون میشه حتی یک نفرم راع ندادع خونه 

به مادرت بگو رو فکر بابات کار کنه بگه پسر خوب و ایده ال کم پیدا میشه‌ .ممکنه فرصت های خوب ازدواج از ...

مامانم نمیتونه اصلا استقلال فکری نداره

منم میگم این مشکلات مالی هست برای همه حالا من ک فورا نمیخوام عروسی کنم بالاخره تا نامزدی و عقد بگذره ...

خیلی کارش اشتباهه

شما به مادرت بگو باهاش حرف بزنه. مگه بقیه دخترا که رفتن سر خونه زندگیشون همه بابای پولدار داشتن؟  بلاخره کم یا زیاد همه زندگیشونو میسازن دیگه 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
خیلی کارش اشتباهه شما به مادرت بگو باهاش حرف بزنه. مگه بقیه دخترا که رفتن سر خونه زندگیشون همه بابای ...

مامانم استقلال فکری ندارع نمیتونه قانع کنه بابامو چون بابام هرچی بگ مامانمم همونو تکرار میکنه

مامانم نمیتونه اصلا استقلال فکری نداره

یعنی بابات حرفشو نمی خونه؟ با خواستگاری که دوسش داری خودت صحبت کن تا راضی شدن بابات صبر کنه. نزار آیندتو خراب کنه پدرت

2810