2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 83 پست
کاش خانواده ها یکم کمک میکردن.بچه کوچیک واقعا سختهمن اذیت میشدم میرفتم خونه مامانم اگدمامانمم نمیومد ...

اره واقعا منم دلم مبخاد برم خونه مامانم ولی خب شوهرم کسی رونداره اگه من ولش کنم برم شهر مامانم اینا از سرکار میاد گشنس بعد اصن خوب نیست مرد تنها باشه ...

ای خدا واقعا سخته😢نمیشه بعضی از لوازمی که اتاق پایینه رو ببرین بالاکه فضا باز بشه و گهوارشو بزارین ...

نمیدونم والا تو اتاقم فقط تخت خواب  ومیز توالت و میز اتو خودش کوچیکه ۳در۴هست اگه میشد خیلی خوب بود واقعا میزاشتم تو اتاق درم میبستم کلی به کارا می‌رسیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا منم انقدر گریه کردم که دیگه اصن گریم نمیاد هرچی منتظر کسی موندم کسی نیومد کمکم خب الان مثلا شوه ...

عزیزم خب نیان هرکسی گرفتاری خودشو داره چرا انقد توقعت بالا هست اصلا ی روز بیان دوروز بیان آخرش ک چی دور بچتو پر اسباب بازی کن تا بازی کنه اگر هیچ جوره سرگرم نشد عصر ک می‌خوابه ظرف هاتو بشور و با جارو دستی جارو کن تا صدا نداشته باشه صبح هم که بخوابه غذا درست کن اگر نمیزاره تا خیلی نمی‌خوابه شب ساعت ده ک شوهرت میاد غذا فردا رو درست کن یا سرهمش کن بزارش یخچال بقیشو فردا صبح تا ظهر اماده کن بزار بپزه ...

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
خیلی خوبه و کار مادرو راحت میکنههم اون هم از این تاب ریلکسیا که به در وصل میشنبچه رو بزاری توش دستش ...

تاب داره یکم بمونه گریه میکنه میگه درم بیاد ولی روروئک نمیدونم شاید خوب باشه

عزیزمن دلت خوشه من زایمانم کردم مامانم شبا پیشم نموند ۶روز مادرشوهرم موند الانم بگم یه ثانیه بچمون ن ...

من رفته بودم خونه مامانم چون گفت نمیتونم بیام پیشت اونم فقط دوهفته موندم منی که ۲۰سالم بود و بچه اول اومدم تو شهر غریب که شوهرمم میرفت سرکار من تنها چونکه مامانم بعد ۲هفته با دوستش رفت مسافرت اصلا توجه نکرد من خونشون بودم منو ول کرد رفت تو بودی میبخشیدی مادرت رو؟خیلی ناراحتم ازش که منو ول کرد هنوز تو دلمه

اره من میزاشتم تو روروئک برای خودش باز میکرد منم ب کارهام میرسیدم وگرنه چهار دست وپا می اومد اویزونم ...

راس میگی به شوهرمم گفتم بگیرا همش باید التماس کنی یچیزی واسه بچه بخره بچم لباس خیلی کم داره 

من رفته بودم خونه مامانم چون گفت نمیتونم بیام پیشت اونم فقط دوهفته موندم منی که ۲۰سالم بود و بچه اول ...

من میگم مامانم کلا نموندتوباز دوهفته پیشت بوده

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)