2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 83 پست

راستی گلم نون ساندویچی منظورت کدوم مدله

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
وای وای وای از سوال نگومامان خورشید کجا میخوابهادما چرا ۴ تا چشم ندارن ابجی چرا خواهر منه برادر من ن ...

وای عالی بود😂😂😂فقط آخری

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما.....بچه هام مریض دست تنها بریدم همش میگم میگذره بزرگ میشن منم روزای خوبم میاد اونوقت تف ...

خدا شفا بده درکتون میکنم منم هفته قبل دخترم تب کرده بود چندروز پشت هم که دیگه خیلی شد اولین بار تنهایی رفتم بیرون با اسنپ کلی وسیله تو دستم بچه هم بغلم خیلی سخت بود واقعا از ی طرفم ناراحت واسترس و...

راس میگی منم تنهام نه خانواده شوهر نه خانواده خودم هیچکس الان که شما دوتا بچه دارید اون بچه ۴سالتون ...

چهارسال خودش هنوز کوچولوعه

من بچه اولم وقتی 7 ساله بودم مامانم بچه دومو آورد

اونموقع دیگه راحت نگهش میداشتم و باهاش بازی میکردم

مامانم راحت به کاراش میرسید. داداشمو میزاشت پیشم

میرفت دورهمی یا بازار. منم بعد یه مدت دیگه یاد گرفتم

الانم داداش دومم 7 ماهشه با 20 سال اختلاف سنی🥲😂

اونکه دیگه عین بچه خودمه مامانم هیچکارس😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
وای عالی بود😂😂😂فقط آخری

به خدا

امروز میگفت تو بازم با بابا عروسی کن گفتم نمیخوام همون ی بار بسه واسم میگه پس بابا خودش بره عروسی کنه تو نکن😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من وقنی بچه م بیدار بود میزاشتمش تو روروئک موقع خواب هم با صدای تلویزیون میخوابوندمش تا به کوچکترین ...

اا روروئک خوبه؟من نگرفتم براش اگه خوبه بگیرم 

دخترم یعنی تو خیابون میرم با صدای اینهمه بوق و ماشین و....  میخوابه بعد تو خونه با صدای باز کردن در اتاق بیدار میشه 

به خداامروز میگفت تو بازم با بابا عروسی کن گفتم نمیخوام همون ی بار بسه واسم میگه پس بابا خودش بره عر ...

وای😂ایشون دلش عروسی میخواد ببرش یه تالاری جایی تا هوو نیاورده سرت😂😅

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
وای وای وای از سوال نگومامان خورشید کجا میخوابهادما چرا ۴ تا چشم ندارن ابجی چرا خواهر منه برادر من ن ...

😅😅😅دقیقا 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
2810