2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 83 پست
بچه ده ماهه؟

از 6 ماه میشه گذاشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
تو اتاق بخوابونش که با سر و صدا بیدار نشهموقع کار فقط بهش سر بزنیوقتایی عم که بیداره با اسباب بازی و ...

گهوارش توی حال گذاشته تو اتاق جا نیست 😀 یعنی ۳تا اتاق دارم ولی اون دوتا که بالا هستن نمیشه اتاق پایینی هم فضاش پر وقتیم میرم بالا خیاطی کنم جدا از صدای چرخ فوضول میاد بالای پله خطرناکه ظرفم بخام بشورم صدا میده بیدار میشه منم الان کلی ظرف کثیف که یکیش از جمعه مونده رو ول کردم اومدم دراز بکشم که صدا ندم بیدار بشه😀🥲 تو امضات نوشتی تو کیک پزی میتونی راهنمایی کنی نون ساندویچی هم بلدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم چهارسالشه دقیقا همینه🥴🥴😅یکسرههه سوال میپرسه مغزم همش درحال گشتن برا جوابه

وای وای وای از سوال نگو

مامان خورشید کجا میخوابه

ادما چرا ۴ تا چشم ندارن 

ابجی چرا خواهر منه برادر من نیست؟

بابا کی عروسی میکنه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

گهوارش توی حال گذاشته تو اتاق جا نیست 😀 یعنی ۳تا اتاق دارم ولی اون دوتا که بالا هستن نمیشه اتاق پای ...

عجبا مجبوری با بچه کوچیک خیاطی کنی تازه تو فکر نون ساندویجی هم هستی؟؟؟ول کن خب معلومه خسته میشه فقط به بچه و کارای خونهربرس 

والا ی یازده ماهه دارم ی ۴ ساله که از دیوار راست میره بالاتو غربتم ته فامیل خودم نه شوهر هیچکس نیستن ...

راس میگی منم تنهام نه خانواده شوهر نه خانواده خودم هیچکس الان که شما دوتا بچه دارید اون بچه ۴سالتون کمکتون میکنه تو کارا یا همکاری نمیکنه؟چون حس میکنم ی بچه بزرگتر باشه حداقل بهش بگی حواست به نینی باشه من کارم کنم باهاش بازی میکنه یا من اشتباه فک میکنم؟!

کاش خانواده ها یکم کمک میکردن.بچه کوچیک واقعا سخته

من اذیت میشدم میرفتم خونه مامانم اگدمامانمم نمیومد خودمو مینداختم اونجا.

گاهی آدم میبره نیاز داره یکی بچه رو بگیره ک بتونه نفس بکشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دختره؟پسر من ۴ سالشه تو ده دقیقه فک کنم ده بار میگه مامااااان ماماااان

دختر منم سه سال ونیمه روزی صدبار میگه مامان🤣🤣🤣

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

راس میگی منم تنهام نه خانواده شوهر نه خانواده خودم هیچکس الان که شما دوتا بچه دارید اون بچه ۴سالتون ...

۴سال خودش کوچيکه. چیو حواسش ب بچه باشه

مخصوصا اگ پسر باشه همش باید دنبالش باشی ی بلا سر خودش نیاره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
گهوارش توی حال گذاشته تو اتاق جا نیست 😀 یعنی ۳تا اتاق دارم ولی اون دوتا که بالا هستن نمیشه اتاق پای ...

ای خدا واقعا سخته😢

نمیشه بعضی از لوازمی که اتاق پایینه رو ببرین بالا

که فضا باز بشه و گهوارشو بزارین تو اتاق

زندایی منم بچه کوچیک داره زیاد میرم خونشون

با گوشی واسش لالایی میزاره تو اتاق میخوابه

بعد به خونه زندگی میرسه. اگه شما هم بتونی این کارو

بکنی خیلی خوبه. البته اون ماشین ظرفشویی داره

فقط میچینه توش دیگه سر و صدای ظرف نداره

در حد اینکه لوازم اضافی رو جمع کنه مرتب میکنه

وقتی داییم از سرکار بیاد یا مامانش پیشش باشه

جاروبرقی روشن میکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم تو غربتم دست تنها بچه بزرگ میکنم 

الانم مشکلی دارم که به خاطرش مجبورم برم دکتر 

شدید استرس گرفتم دعا کنید مشکل جدی نباشه 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راس میگی منم تنهام نه خانواده شوهر نه خانواده خودم هیچکس الان که شما دوتا بچه دارید اون بچه ۴سالتون ...

من با هرکسی تو شرایط خودم صحبت کردم ی نقطه استراک وجود داشته

با اومدن دومی تو فاصله کم بزرگه خیلی بیشتر اذیت میکنه تا کوچیکه

خیلی خیلی بیشتر از طرفی باید بیشتر بهش رسیدگی کنی توجه کنی از طرفی هرکاری کنی حسادته هست بیشتر دنبال جلب توجهه شیطونتر میشه به شدت

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

2810