2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 83 پست
به زودی این روزا تموم میشه. منم دست تنها بودم خیلی اذیت شدم ولی تقریبا از ۱۸ ماهگیش خیلی اوضاع بهترش ...

اوه یعنی ۸ماه دیگه🙂یکم دلمون خوش میشه راحتتر میشیم بعدش بچه بعدی باید بیاریم که😀🥲

من خوانواده ازم دور بودن دست تنها بودم شوهررمم زیاد سر کار بود متاسفانه همینجوری مثل بچه شما بود. اما ناراحت نباش زود میگذره از بزرگ شدنش لذت ببر .من الان بچم تقریبا ۳سالشه آنقدر راحت شدم .خوابش سنگین سنگین شده .

بیدارم باشه کاری به کارم نداری مطمعن باش زود گذره .خودت از مادرت کمک بخواه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بگم وسواسو بذار کنار

خونه ادمی که بچه کوچیک داره همیشه ریخت و پاشه 

اصلا درستش عمینه 

ی روانشناس میگفت من برم خونه کسی که بچه داره ببینم خونه مرتب و منظمه میفهمم این بچه تحت فشار روانیه 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بسه بسه انقد متظر بقیه نباش ب خودت بیا انقد انرژی منفی نده منم مثل تو بودم هرشب گریه میکردم چکار کنم چکار کنم اما دیدم من نه ناز کش دارم نه کسی ک بیاد خودمو جمع جور کردم شب ک شوهرت میاد بچتو بده دست اون کارهای فردا تو انجام بده اگر شوهرت نمیگیره وقتی خوابه یواش یواش کارتو کن قرار نیست همش بشوری و بسابی که در حد توانت 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

بعد میگن با بچه هم میشه درس خوند و شاغل بود😕

فرصت نمیشه طرف به خودش و خونش برسه

الکی شعار میدنا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همینه.وقف یه فسقلی میشی.تنها کاری که میتونی بکنی اینه وقتی همسرت خونست کارهاتو بکنی

وقت کم میارم بعد شوهرمم خودش یکم رو خونه و تمیزی حساسه بیشتر عصبی میشم کلا زیاد که خونه نیست وقتیم هست چندان تفاوتی نداره

من خوانواده ازم دور بودن دست تنها بودم شوهررمم زیاد سر کار بود متاسفانه همینجوری مثل بچه شما بود. ام ...

دختره؟

پسر من ۴ سالشه تو ده دقیقه فک کنم ده بار میگه مامااااان ماماااان

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اوه یعنی ۸ماه دیگه🙂یکم دلمون خوش میشه راحتتر میشیم بعدش بچه بعدی باید بیاریم که😀🥲

خخخخ انگار پشت سرت گذاشتن .خب صبر کن بچه اول یه چهار سالش بشه بعد برو فکر دومی مطمعن باش که اونم با بچگیش کمکت می‌کنه .منم تو فکر دومی هستم اما اول گفتم تا به وزن قبل از بارداری اول نرسیدم باز باردار نشم .و الان رژیمم

عزیزم تا دوسالگی تقریبا همین اوضاعه

منم دست تنها بودم خانواده ام شهر دیگه هستن

وقتی شوهرم میومد خونه تند تندکارامو میکردم

جمعه که خونه بود برای کل هفته غذا درست میکردم یا مثلا مواد ماکارونی و لازانیا اینجوری 

که تو هفته تو تایم کم بتونم غذا درست کنم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

وای بچه بعدی چیه

یکم واسه خودتون زندگی کنین توروخدا

کل جوونیتون شد بارداری و بچه داری و دغدغه

من واقعا ناراحت میشم خانومارو اینجوری میبینم😭😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دختره؟پسر من ۴ سالشه تو ده دقیقه فک کنم ده بار میگه مامااااان ماماااان

دختر منم چهارسالشه دقیقا همینه🥴🥴😅یکسرههه سوال میپرسه مغزم همش درحال گشتن برا جوابه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
2810