سلام دوستان من بچم ۱۰ماهش الان کسی کمکم نیست تو کارای خونه هی میخام برم کار کنم تا ی صدای کوچیک میاد از خواب بیدار میشه خوابم نره نمیزاره کارکنم نق میزنه دست تنهام خسته شدم خونوادمم اصلا نمیان کمکم خیلی ازشون ناراحتم بنظر شما توقع من زیاده ؟یا همه همیجوری تنها بچه بزرگ میکنن اخه دیونه شدم همش باید دستم به اون باشه نه به خودم میرسم نه خونه و.... افسرده شدم اصن به خواهرمم گفتم بیا کمکم نیومد منم گفتم باهات قهرم شما راه چاره بلدید همش هرروز به ی امیدی که یکی بیاد کمکم خونه داری و بچه داری کنه هیچکسم نمیاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
سخت نگیر قرار نیست خونه همیشه تمیز باشه همه اوضاعشون همینه بیشتر تنها هستن فقط کم کم قلقش میاد دستت
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.