2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

660 بازدید | 83 پست

سلام دوستان من بچم ۱۰ماهش الان کسی کمکم نیست تو کارای خونه هی میخام برم کار کنم تا ی صدای کوچیک میاد از خواب بیدار میشه خوابم نره نمیزاره کارکنم نق میزنه دست تنهام خسته شدم خونوادمم اصلا نمیان کمکم خیلی ازشون ناراحتم بنظر شما توقع من زیاده ؟یا همه همیجوری تنها بچه بزرگ میکنن اخه دیونه شدم همش باید دستم به اون باشه نه به خودم میرسم نه خونه و.... افسرده شدم اصن به خواهرمم گفتم بیا کمکم نیومد منم  گفتم باهات قهرم شما راه چاره بلدید همش هرروز به ی امیدی که یکی بیاد کمکم خونه داری و بچه داری کنه هیچکسم نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اتاق بخوابونش که با سر و صدا بیدار نشه

موقع کار فقط بهش سر بزنی

وقتایی عم که بیداره با اسباب بازی و آهنگ

مشغولش کن که گریه نکنه

خالم بچشو میزاشت مهد

هم سرکار میرفت هم به خونه میرسید

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

والا ی یازده ماهه دارم ی ۴ ساله که از دیوار راست میره بالا

تو غربتم ته فامیل خودم نه شوهر هیچکس نیستن پیشم

سخته خیلی واقعا ولی خب چاره چیه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

منم مثل شما.....بچه هام مریض دست تنها بریدم 

همش میگم میگذره بزرگ میشن منم روزای خوبم میاد اونوقت تف نمیندازم تو صورت کسی.....دندون درد دارم استرس دارم رو بزنم ب کی برم دندونم درست کنم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

منم همینطوری بودم مجبوری بسازی تا بزرگ بشه.

الانم که حامله ام میگرن دارم و نمیتونم دارو بخورم،این از بچه داری هم بدتره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

فکر کن شهر غریبی 

سخت نگیر قرار نیست خونه همیشه تمیز باشه همه اوضاعشون همینه بیشتر تنها هستن فقط کم کم قلقش میاد دستت 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

چقدر سخت میگیری، میخوای هرروز یکی بیاد کمکت؟ خب بچه آوردی زحمتش هم پای خودته... بعد هم مگه هروقت بیدار باشه تو هم باید بری کنارش و هیچ‌کار نکنی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2810