2777
2789
عنوان

خونریزی بخاطر هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
وای😅چه جالب،عزیزم احساس میکنم این بچه میگف مامان یه دقیقه یه جا بشین من ببینم چیکار باید بکنم،با چن ...

اره بعد سفررفتم سونو 

دکتر گفت خونریزی کردی اما جفت وجنین سالم موندن🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آهان،۱۲سانت بوده ۱۰روز پیش،من استراحت مطلق کردم، الان نمیدونم دیگه

نگران نباش اصلاچیزی نیس اگرمراعات کنی خوب میشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بعد سفررفتم سونو دکتر گفت خونریزی کردی اما جفت وجنین سالم موندن🤣

وای دختر چه دلی داشتی،اون خونریزی دیگه تکرار نشد تا اخر بارداری؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
نگران نباش اصلاچیزی نیس اگرمراعات کنی خوب میشی

ممنون عزیزم،چشم حتما مراعات میکنم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
وای دختر چه دلی داشتی،اون خونریزی دیگه تکرار نشد تا اخر بارداری؟؟؟

من پنج هفته ونیم رفتم سونو گفت هماتوم داری دوهفته بعد سفررفتم همچنان هماتوم بعد یکی دوهفته کم کم قطع شد

نه دیگه همین که قطع شد دیگه تاالان که بیست ودوهفته هستم مشکلی نداشتم 

من پنج هفته ونیم رفتم سونو گفت هماتوم داری دوهفته بعد سفررفتم همچنان هماتوم بعد یکی دوهفته کم کم قطع ...

الهی شکر،دعا کن هماتوم منم رفع بشه،خدا تو دلیت رو‌واست نگه داره،جنسیتش پسر؟؟

الهی شکر،دعا کن هماتوم منم رفع بشه،خدا تو دلیت رو‌واست نگه داره،جنسیتش پسر؟؟

رفع میشه خدائیش استراحت تاثیرداره حالامن چون خداخواسته بازدارشدم واهل سقط نبودم مراعات نکردم اما خوب خدامی خواست این وروجک بمونه وموند

اره پسره 

رفع میشه خدائیش استراحت تاثیرداره حالامن چون خداخواسته بازدارشدم واهل سقط نبودم مراعات نکردم اما خوب ...

از بس استذاحت کردم احساس میکنم کپک زدم😅چشم رعایت میکنم

آهان،۱۲سانت بوده ۱۰روز پیش،من استراحت مطلق کردم، الان نمیدونم دیگه

ازکجا متوجه هماتوم شدی؟با سونو؟؟؟؟

انشالله رفع میشه اصولا لکه بینی ها تا آخرماه ۳ رفع میشن.ازشما هم انشالله زود رفع میشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
ازکجا متوجه هماتوم شدی؟با سونو؟؟؟؟انشالله رفع میشه اصولا لکه بینی ها تا آخرماه ۳ رفع میشن.ازشما هم ا ...

بله عزیزم با سنو ولی لکه بینی نداشتم یهو شروع شد،کم کم قطع شد بعد۱۰روز یهو خونریزی شد

ربطی به جنسیت نداره من دختر داشتم و هماتوم داشتم

درسته من بخاطر هماتوم نپرسیدم،احساس کردم پسر باردار باشه

اشکالی نداره منم داشتم از هفته ۱۱ که‌ خونریزی کردم دو سه روز بعد قطع شد با شیاف پروژسترون مقعدی اما ...

ممنون عزیزم از تجربه ت گفتی،خدا بچه ت رو حفظ کنه🌹😘

بله عزیزم با سنو ولی لکه بینی نداشتم یهو شروع شد،کم کم قطع شد بعد۱۰روز یهو خونریزی شد

آهاااان...انشالله زود رفع بشه.واقعا خون تو بارداری ترسناکه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم