2777
2789

کار شوهرم و برادرشوهرام یکیه و سرمایه اولیه ازپدرشوهرم بوده 

و پولشون هم یکیه دست پدرشوهرم حتی مواد غذاییمونو اونا می‌خرن اختیارمونو نمیدن دست خودمون

خب این به کنار

در سال یکی دو ماه باید واسه کارگرا ناهار بدن

من تازه اولین سالمه عروس این خانواده شدم

دو تا جاری های دیگم بالای ۵ سال هست عروسیشون

دوتا خواهر شوهر مجرد سن بالا دارم

اونا غذاهای کارگرا رو میپزن

و مه جا میگن مادرشوهرم میگه از شدت کار مریض میشن

امروز مهمونی بودیم خونه فامیلای من باز گفت

بعد اینا برگشتن من موندم فامیلام سرزنشم میکردن

ولی خب همون خواهر شوهر خیلی اذیتمون میکنه 

بعد به من چه نوبتی کنن مگه زبون ندارن

خب هر زمان می‌بینید که کارگر دارند شما هم برید کمک 

یا بقول شما نوبتی باشه 

این حرف ها باید به خودشون گفته بشه 

اینجا ما چطور بریم به خانواده همسرت برسونیم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر درآمد مشترک هست باید کار هم مشترک باشه

حالا اگر خودتون هم نمی پزید باید نوبت خودتون همسرتون از بیرون بگیرن

اون دو تا چه گناهی کردن جور بقیه رو بکشن؟

البته مقصر مادرشون هست که اجازه میده به جای بقیه کار کنن

خب هر زمان می‌بینید که کارگر دارند شما هم برید کمک یا بقول شما نوبتی باشه این حرف ها باید به خودشون ...

بعضی ها انگار عقل ندارن،وقتی میبینی یه کاری برای همه هست منتظر نمونید بهتون بگن خودتون برید کمک کنید

بعضی ها انگار عقل ندارن،وقتی میبینی یه کاری برای همه هست منتظر نمونید بهتون بگن خودتون برید کمک کنید

اره دیگه همینطوره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
نه ولی کارشون جوریه که در سال ۲ ۳ ماه کارگر زیاده بقیش خودشون غذا میارن

پدررمن کشاورزه سه ماه کارگر. داره،ولی چون تهیه صبحانه نهار براشون سخته،یه پولی اضافه به کارگر میدن خودشون برا خودشون نهار میارن

خب هر زمان می‌بینید که کارگر دارند شما هم برید کمک یا بقول شما نوبتی باشه این حرف ها باید به خودشون ...

گلم به من چه 

چجور زبون دارن هار بشن با من دعوا کنن

زبون ندارن به اون یکی ها بگن نوبتی

اگر درآمد مشترک هست باید کار هم مشترک باشهحالا اگر خودتون هم نمی پزید باید نوبت خودتون همسرتون از بی ...

میدونم چی میگی ولی من از اون خواهرشوهرم خوشم نمیاد خیلی منو اذیت کرده دلمم واسش نمیسوزه

بعد سال اول ازدواجمه خودشون باید نوبتی کنن

گلم به من چه چجور زبون دارن هار بشن با من دعوا کننزبون ندارن به اون یکی ها بگن نوبتی

خب وقتی بحث شروع میشه شما که ماشاالله بی زبون نیستید 

بگین بیاین نوبتی تقسیم کار بشه یا کلا به همسرت بگو بهشون بگه فلان روز همسر من میپزه خودم وسیله میگیرم دیگه شما استراحت کنید اینطوری نه حرفی هست نه بی عدالتی 

به من چه که حرف منطقی نیست 

خب وقتی بحث شروع میشه شما که ماشاالله بی زبون نیستید بگین بیاین نوبتی تقسیم کار بشه یا کلا به همسرت ...

شوهرم اولین عروسی گفت بپز 

گفتم نمیپزم 

اتفاقا دلم نمیسوزه همش اذیت کرده منو جونش در بیاد خودش بپزه

شوهرم اولین عروسی گفت بپز گفتم نمیپزم اتفاقا دلم نمیسوزه همش اذیت کرده منو جونش در بیاد خودش بپزه

پولو شما میبرید بعد جون خواهرشوهرا دربیاد؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شوهرم اولین عروسی گفت بپز گفتم نمیپزم اتفاقا دلم نمیسوزه همش اذیت کرده منو جونش در بیاد خودش بپزه

خب پس توقع نابجا هم نداشته باش که پشت سرت حرف نباشه 

وقتی خودتو تافته جدا بافته میبینی 

یا کار همسرت جدا بشه یا یکی بگیره سهم خودش آشپزی کنه 

اون بنده خداها که خلاف نکردند یک عمر حمالی خونه پدرشون کنند چون مجرد هستند گناه دارند 

هر چقدر هم کدورت باشه با حساب کتاب کاری قاطی نکنید