2777
2789
من تازه واکسن ۲ ماهگی نوزادان زدم. واکسن فلج اطفال تو دهن ریخت، منم تف کرد، گفت اشکال نداره. پنوموکو ...

فلج اطفال باید تکرار بشه در صورت تف کردن و بالا آوردن.

ولی یه واکسن جدید دیگه به اسم روتا ویروس وارد برنامه واکسیناسیون شده که  به جای دو قطره ۲cc به بچه میدن هنوزم تو کل استانها وارد برنامه نشده چون جدیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

آره دقیقا خودشه و اصلا نگران نباش و نیازی به تکرار نیست۲ سی سی واسه بچه ۲ ماهه یکم زیاده یه حدی ازش ...

ن این خودش داد بهش عجله هم داشت اصلا نزاشت بچم بخورتش زیاد زیاد میداد و پف میکرد تو صورتش ک قورتش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن این خودش داد بهش عجله هم داشت اصلا نزاشت بچم بخورتش زیاد زیاد میداد و پف میکرد تو صورتش ک قورتش بد ...

الهیی عزیزم 🥰😄 بچه دوماهه خیلی کوچیکه باید کم کم میداد و آروم 

ولی اشکالی نداره نصفشو خورده بازم کافیه. ۴ و ۶ ماهگی هم همینقدر بهش میدن دوباره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خیلی ممنونم عزیزم خداخیرت بده

خواهش میکنم عزیزم