2777
2789
من تازه واکسن ۲ ماهگی نوزادان زدم. واکسن فلج اطفال تو دهن ریخت، منم تف کرد، گفت اشکال نداره. پنوموکو ...

فلج اطفال باید تکرار بشه در صورت تف کردن و بالا آوردن.

ولی یه واکسن جدید دیگه به اسم روتا ویروس وارد برنامه واکسیناسیون شده که  به جای دو قطره ۲cc به بچه میدن هنوزم تو کل استانها وارد برنامه نشده چون جدیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

آره دقیقا خودشه و اصلا نگران نباش و نیازی به تکرار نیست۲ سی سی واسه بچه ۲ ماهه یکم زیاده یه حدی ازش ...

ن این خودش داد بهش عجله هم داشت اصلا نزاشت بچم بخورتش زیاد زیاد میداد و پف میکرد تو صورتش ک قورتش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن این خودش داد بهش عجله هم داشت اصلا نزاشت بچم بخورتش زیاد زیاد میداد و پف میکرد تو صورتش ک قورتش بد ...

الهیی عزیزم 🥰😄 بچه دوماهه خیلی کوچیکه باید کم کم میداد و آروم 

ولی اشکالی نداره نصفشو خورده بازم کافیه. ۴ و ۶ ماهگی هم همینقدر بهش میدن دوباره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خیلی ممنونم عزیزم خداخیرت بده

خواهش میکنم عزیزم