2777
2789
عنوان

کس هست ب شوهرش شک داشته باشه😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
بنظرم حس زن ها دروغ نمیگه هیچوقت این حس رو داشتم ولی نه به این شدت اهرم درست دراومد مطمعن باشید اکه ...

منم ب حسم خیلی اطمینان دارم😭😭😭😭

گوشیش کامل‌دستم همیشه بوده ولی الان میکم شاید گوشی مخفی داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیانت ندیدم ولی این جندروز پیش هم نیستیم جاییم ک‌هست‌نمیشه خیانت کنه ها ولی تصویری ک‌حرف میزدیم ی ...

با چشمای خودت دیدی گوشی داره ؟؟ اگه آره سعی کن قضیه رو باز کنی ببینی واسه چی گوشی داره اونموقع هر کسیم باشه شک میکنه

اون مشکوک نیست شما دچار عدم اعتماد به نفس شدید احتمالا همسرتون به خاطر مشغله کاری یا هرچیز دیگه توجه ...

من یمدت بعد زایمانم و‌بارداری خیلیی زیاد سختم از دست دادن پدرم و زایمانم و‌دوراندبعدش ک بدترین روزای زندگیم بود حس میکنم افسرده شدم یعنی میخندم وبا بقیه اوکیم خیلیم خوبم وقتی تنها میشم نشخوار ذهنی روانیم‌کرده 

روزه ده بار خونه جارو‌میکشم 

گردگیری 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
با چشمای خودت دیدی گوشی داره ؟؟ اگه آره سعی کن قضیه رو باز کنی ببینی واسه چی گوشی داره اونموقع هر کس ...

نه ولی یدفعه حس کردم کنارش ی گوشی زنگ‌خورد هرچی بهش گفتم گفت گوشی چی چی میگی من توخیابونم‌ کسی از کنار ادم‌رد میشه کثشیش زنگ‌میخوره

برم بگردم گوشی پیدا کنم میمیذم😭😭😭😭نمیتونمم جدابشم

تازگی اینطور شدی؟ قبلا ازش چیزی دیذی؟ ببین مگه حتما باید گوشی دیگه داشته باشه؟ بخواد کاری بکنه باهمو ...

اره از بعد زایمانم خیلیییی خیلییی بهش شک‌دارم 

گوشی خودش همش دستم

نه ولی یدفعه حس کردم کنارش ی گوشی زنگ‌خورد هرچی بهش گفتم گفت گوشی چی چی میگی من توخیابونم‌ کسی از کن ...

اگه بیرون تماس تصویری داشتین خب راست میگه ..

شما باید ذهن خودتون رو درست کنید

اگه بیرون تماس تصویری داشتین خب راست میگه ..شما باید ذهن خودتون رو درست کنید

تو‌ماشین بود میگه شیشه ماشینم پایین بود ولی واقعا ی لحظه حس‌کردم‌هول شد😭😭😭😣😣😣اخ نمیدونم چ‌مرگم شده

بخدادارم‌دیوونه میشم خیلیی سرم‌شلوغه با دوتا بجه دانشجوام بخداشب ک‌میسه رسما دیگ میخوام بیهوش بشم ول ...

اینا وسواس فکریه ، ذکبر بگو قرآن بخون هرکاری کن جز فکر و خیالات بد ، مولانا میگه خوب خوبی را کند جذب این بدان 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

اول اون پروفایلتو بردار،این غم و غصه از سفر بنده خدا (پدرت)ناشکری هست ،برلی شادی روحش کارخوب انجام بده خیرات کن 

اگه به ناشکری و بی طاقتی ادامه بدی اتفاقات خیلی بدی برات میافته

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است