چیکار میکنید چجوریمیگذرونید من ی مدت حسمیکنمواقهت افسردگیگرفتمخیای زندگی بهت مسختمیگذره همش بهش شکدارم اصن حالم خوبنیست کافیه ی بازجوابنده میمیرمزندهمیشم
شب تا صب موقع رانندگی هرلحظه ک بیکار میشم انقد فکرمیکنم دیوونه شدم😭😭😭😭خیلی زیاد حالم بده خیلییی
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی این جندروز پیش هم نیستیم جاییم کهستنمیشه خیانت کنه ها ولی تصویری کحرف میزدیم یدفعه مشکوک شدم کگثشی دیگداره
ولی هرچی بازفکرمیمنم اخه نشده جایی بره کبهش شک کنم اصن چرا باید گوشی مخفی داشته باشه😣😣😭😭😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم از بیکاری میشینی فکر و خیال ،اگر مسلمونی لا تجسسوا ، تجسس نکن خودت سرگرم کاری کن هنری چیزی یاد ...
بخدادارمدیوونه میشم خیلیی سرمشلوغه با دوتا بجه دانشجوام بخداشب کمیسه رسما دیگ میخوام بیهوش بشم ولی سرم ب متما میرسه همه فکرای گنددمیاد توذهنم😭😭😭تاصب بیدارمیمونم
اون مشکوک نیست شما دچار عدم اعتماد به نفس شدید احتمالا همسرتون به خاطر مشغله کاری یا هرچیز دیگه توجه کافی به شما نداره بخاطر همین چنین حسی دارید به جای این افکار سعی کن با همسرت وقت بگذرونی درست میشه