2777
2789

چیکار میکنید چجوری‌میگذرونید من ی مدت حس‌میکنم‌واقهت افسردگی‌گرفتم‌خیای زندگی بهت م‌سخت‌میگذره همش بهش شک‌دارم اصن حالم خوب‌نیست کافیه ی باز‌جواب‌نده میمیرم‌زنده‌میشم

شب تا صب موقع رانندگی‌ هرلحظه ک بیکار میشم انقد فکر‌میکنم دیوونه شدم😭😭😭😭خیلی زیاد حالم بده خیلییی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی کلاس میرم خیلی خوبه آنلاین هم میشه بود الان بیشتر بگم میگی تبلیغ ه ولی از این رو ب اون رو میشی

جدا از اون رادیو گوش کن خیلی کمک میکنه آهنگ نه رادیو من خودم رادیو جوان و دوس دارم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

اسی خدا پدرتو رحمت کنه کلمه کلمه امضات حرف دل منه💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم از بیکاری میشینی فکر و خیال ،اگر مسلمونی لا تجسسوا ، تجسس نکن 

خودت سرگرم کاری کن هنری چیزی یاد بگیر و اینجوری ناخودآگاه اون سمت خیانت میبری اینقد بهش فکر میکنی و به اون میگی فکر میکنه چه خبره 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
قبلا خیانت دیدی ؟

نه خیانت ندیدم 

ولی این جندروز پیش هم نیستیم جاییم ک‌هست‌نمیشه خیانت کنه ها ولی تصویری ک‌حرف میزدیم یدفعه مشکوک شدم ک‌گثشی دیگ‌داره 

ولی هرچی باز‌فکر‌میمنم اخه نشده جایی بره ک‌بهش شک کنم اصن چرا باید گوشی مخفی داشته باشه😣😣😭😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم از بیکاری میشینی فکر و خیال ،اگر مسلمونی لا تجسسوا ، تجسس نکن خودت سرگرم کاری کن هنری چیزی یاد ...

بخدادارم‌دیوونه میشم خیلیی سرم‌شلوغه با دوتا بجه دانشجوام بخداشب ک‌میسه رسما دیگ میخوام بیهوش بشم ولی سرم ب متما میرسه همه فکرای گنددمیاد تو‌ذهنم😭😭😭تاصب بیدارمیمونم

اون مشکوک نیست شما دچار عدم اعتماد به نفس شدید احتمالا همسرتون به خاطر مشغله کاری یا هرچیز دیگه توجه کافی به شما نداره بخاطر همین چنین حسی دارید به جای این افکار سعی کن با همسرت وقت بگذرونی درست میشه

2810