پسر فامیلمون حدودا ۱۸ ۱۹ سالشه میاد دم هنرستان دنبال دوست دخترش دختر من کلاس نهمه مدرسه هاشون بغل همه حالا پریروز دخترم دیدش بهش دست داده سلام علیک کرده گفته سلام برسون و اینا مدیرم مثل اینکه دیده منو مدرسه دیروز خواسته بود 😐😂 میگفت دخترتون با پسر دوسته هی میگفتم نه پسر فامیل بوده هی میگه چرا باید دست میداده خدایی به اون چه 😑 ( نگید چطور مادری هستی که میزاری به پسر دست بده ) حالا دخترم امروز میگه مامان مدیر چپ چپ نگاهم میکرد سر صف چیکار کنم تاپیک رو مجدد زدم چون راهنمایی نکردین
به مدیر بگو من به عنوان مادر این دختر هیچ مشکلی با این اتفاق ندارم و از اونجایی که بعد از خروج دخترم از مدرسه مسولتیش به عهده خانوادش هست،دلیلی نمیبینم شما گیر بدید بهش...
اولن اون پسره دوست پسرش نبوده،دومن فرضا دوست پسرش هم باشه،به کسی جز خانواده دخترم ربطی نداره این جریان...خودم در جریان تمام اتفاقاتی ک برای دخترم رخ میده هستم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.