2777
2789

پسر فامیلمون حدودا ۱۸ ۱۹ سالشه میاد دم هنرستان دنبال دوست دخترش دختر من کلاس نهمه مدرسه هاشون بغل همه حالا پریروز دخترم دیدش بهش دست داده سلام علیک کرده گفته سلام برسون و اینا مدیرم مثل اینکه دیده منو مدرسه دیروز خواسته بود 😐😂 می‌گفت دخترتون با پسر دوسته هی میگفتم نه پسر فامیل بوده هی میگه چرا باید دست می‌داده خدایی به اون چه 😑 ( نگید چطور مادری هستی که میزاری به پسر دست بده ) حالا دخترم امروز میگه مامان مدیر چپ چپ نگاهم میکرد سر صف چیکار کنم تاپیک رو مجدد زدم چون راهنمایی نکردین

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مدیره موظفه. و به شما اطلاع داده. دیگه شما میدونید فامیل بوده و یا اصلا درست بوده یا نه.

مدیر اطلاع داده

به اون چه ؟

اگه فامیل نبود. مدیر که در جریان نیست. و هزار تا داستان ایجاد میشد. شما از مدیر طلبکار می شدی

مدیر فقط بهت اطلاع داده

بگو خود دخترت بهش بگه 

وقتی بجای تحصیلات معیار استخدام خانم جلسه ای بودنه همین میشه 

من و همکلاسیام با دکترا بیکاریم بخاطر شرکت نکردن در نماز جمعه رد شدیم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته بهش مربوط نیست ولی خب احساس مسئولیت کرده و از اونجایی که فکر کرده شما خبر ندارید خواسته درجریان قرارتون بده، بنظرم این مسئله ناراحتی نداره

دلم میخواد یه مدت برم گوشه زندگی یه نفر دیگه قایم شم🫧

ببین کلا جدی باش و قشنگ بگو به شما چه

من موهامو بلوند کرده بودم زنگ زدن به مامانم 

مامانم داد و بیداد که کی جرعت کرده به موهای بچم چیزی بگه و پروندشو بدید و ..🤣

خودش میگفتن خانم فلانی اروم باشید کلا رو نده بهشون و مظلوم نباش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خب مدیره موظفه. و به شما اطلاع داده. دیگه شما میدونید فامیل بوده و یا اصلا درست بوده یا نه.مدیر اطلا ...

اوکی اطلاع داده ولی چرا میگه چرا بهش دست داده ؟؟؟؟ خب به تو چهههه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2810