خیلی خوبه خانوادش خوبن پدر مادرم قبول کردن حقوقش خوبه تحصیلات ذاره چهرش هم خوبه خیلی ام دوسم داره ولی قدش همقد خودم ۱۶۵ میخوام ردش کنم میترسم در آینده پشیمون شم دوسش دارم ولی میترسم اذیتش کنم
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخاطر قد؟ یعنی مثلا مهم نیست کار داره خونواده داره اخلاق داره پول داره فقط قدش از من بلندتر نیست پس ...
اینو اگر یه پسر گفته بود اینجا براش جبهه میگرفتن باز خوبه شما بع عنوان یه زن این جمله رو کفتین
ممنون
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
بگو تفاهم نداریم بلاخره قد دست خود آدم نبوده برای من هیچ وقت مهم نبوده
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید