2777
2789
عنوان

حاجتی دارید بگید تا برم به امام رضا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین همچینشاید صلاح و مصلحت نیستمن قبلنا ازین کلمه صلاح بدم میومد یه نفر اینو بهم میگفت حرصی میشدم و ...

میگن دعا از زبون یه نفر دیگه زودتر به اجابت میرسه لطفا اونجا منو فراموش نکن و واسم دعا کن

نمیدونم میبینی یانه اماخیلی اوضاعم خراب و میخوان بزور شوهرم بدن که افتادم دنبال دعانویس فقط دعاکن زودتر ازدواج کنم بااونیکه نوشتم برات یادوست پسرم تا راحت شم خودمم امدم حرمش گفتم بهش اما...😭

تورو خدا واسه چشم انتظارا خیلی دعا کن ماها خیلی گناه داریم هم یه دردی داریم که دست خودمون نیست هم اینکه داریم از طرف خانواده ها اذیت میشیم 

بخدا من دیگه روی نگاه کردن به شوهرمو ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یا امام رضا جانم آقا جان تو رو به جوادت قسم یه نگاهی به دل ما بنداز

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

اسی میشه دعا کنی آقا با دل حوش ما رو هم بطلبه 🥺

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن...یاسمن چشمش خوب بشه ونمره چشمش پایین بیاد به درسش خیلی علاقمند بشه وبسیارموفق باشه.....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیار موفق باشه وهمیشه به سلامت بره وبیاد وموفق باشه امتحاناتش رو نمرات عالی بگیره.....محمد آزمون قبول بشه امسال...درآمدمون خیلی زیاد بشه وبه راحتی قسطامون روبدیم .....یه شغل عالی پیدا کنم....