2777
2789
عنوان

حاجتی دارید بگید تا برم به امام رضا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پس حاجت منو نمیدن😭

بهش بگو برام واسطه شه به همین زودی خبری که مبخوامو بشنوم اگرم نمیشه دعاکن خودم به مرگ طبیعی بمیرم دیگه خسته شدم از همه چی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

وای برا منم دعا میکنی؟؟؟ اسمم فاطمه خبلی التماس دعا دارم برای منو خانوادم دعاکن😭😭

برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی که میخوام امسال

برای خوشبخت شدن و رسیدن ب عشقم و موانع برطرف شه جور شه بعدش میریم پابوس امام رضا جان😭

دعا کن از سردرگمی الانم دربیام😭😔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

حاجت روا بشی اسی 

اللهم صل علی محمد و آل و محمد 💖

برای قبولی شکوه در رشته بسیار عالی دعا کن 

و برای  عاقبت بخیریش 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

عزیزم خواهش میکنم ازت برای دلتنگی منه مادر دعا کن.دعا کن خانوادش دست از سر زندگیم بردارن و بچمو ببینم😔😔😔😔

به امام رضا بگو معرفتت رو ازم دریغ نکن

بگو بهش که برام پدری کن چون پدر ندارم.چون بی کسم.چون دلم تنگه و چاره ندارم.تورو قرآن یادم کن