2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهردوست دختره شوهرم زنگ بزنم وتهدیدش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 184 پست

بزن پدرشو دربیار غیرت داشته باشه زنشو میکشه خاک بر سر سه تا زاییدی چی میخوای از زندگی مردم اخه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فک کنم زن براشون ارزشی نداشته باشهراحت سراغ دوم و سوم میرناین بیچاره خیلی کوچیکترهتازه اول جوونیته ج ...

همشونم اینطوری نیستن .. میدونی بقیه ممکنه بعده ازدواج مستقل بشنو برای خودشون تصمیم بگیرن ولی یه سریا با طایفه‌شون پیش میرن مثلا از طایفه فلانی حساب ببرن جرات نمیکنن با عروسی که میارن بد رفتار کنن.. مثلا یه رسم دارن وقتی عروسه سید میارن توو خونشون و خودشون از سادات نیستن حتی پدرشوهر جلوی عروس پاشو دراز نمیکنه مادرشوهر جوری به عروس احترام میزاره که انگار عروس رو پرستش میکنه..به هیچ عنوان به عروسه سید بی احترامی نمیکنن .. عروسه سید پادشاهی میکنه..کلا زندگی با عربها به این بستگی داره که از کدوم طایفه‌ای و کنیه و اصالتت چیه.. پشتت پر باشه نمیتونن جلوت بد دربیان....رو تخمه چشم میزارنت...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اون زنه هم عرب باشه بره بگه خو میکشنش

میگم اسی بره به بزرگا بگه که شوهرش با کسیه نه اینکه بره آدرسه اون زنه فاسد رو بده دسته طایفه‌ش...اینجوری توو طایفه اسی مشکل حل میشه و شوهره اسی حساب میبره دست از این کارش برمیداره...اون زنه فاسد هم آسیبی نمیبینه و خود به خود میره پی کارش.. 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
2805
من براش کم بودم؟

یکیو میشناسم خانم متاهل خیانت کرده حکمش شلاق و زندانه. در مواردی هم ک رابطه جنسی داشته باشن زن و مرد سنگسار میشن

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...