2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهردوست دختره شوهرم زنگ بزنم وتهدیدش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 184 پست
یه سئوال . زنی که سه تا زائیده از هیکلش چیزی هم مونده که شوهرت باهاش ارتباط داره؟واقعا برام سئواله م ...

از خود تعریف نباشههه عکسشومیزارشت پروفایل ازاون لاغرمردنیاااا اسکلهه دیگه مثل افغانیاست نمیدونم چی دیده توش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ابروشو ببرهمگه من میگم نبره؟گفتم زنگ بزن بگو و قشنگ اگاهش کنولی خودت نرونمیدونی که چطوریه. شاید ب ...

چرا بلایی سر این بیاره ،مگ استارتر داره خیانت میکنه حالت خوب نیس؟ 

با مدرک باید نشون بده به اقاعه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
2805
خب ب جهنم این حرفا چیه میزنید ؟ اون دوتا کوتاه نمیان ،اینم باید آبروشون ببره و طلاق بگیره

میدونی بیشتر از چه بابت میگن من توو یه تاپیکی دیدم یه زنه با سه تا بچه همینجوری با یه مرده زن دار دوست بود شوهره زنه که میفهمه زنه رو آتیش میزنه.. بحثه اینکه مرد و زنه آدمای خیانتکاری بودن به کنار ولی بخشی که آدمایی مثله ما همیشه انسانیت جلوی چشممون هست همیشه مانع میشه که کاری کنیم که به بقیه آسیب برسه.. آدم همش با خودش میگه شاید راهه بهتری باشه که همه چی درست بشه بدونه اینکه خونی از دماغه کسی بیاد..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
واقعاااااکاش تایپکممممم شوخی بود کاش همشون فیک باشن ولی نیستن این چندروزه هیچ خوابی ندارممم

میدونم عزیزم😔گذروندم همه این روزا رو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خودش میره سرکاروقتی اونجاس چت میکنه شوهرم همیشه ساعت ۱۲ میادخونهه روزی که بااون چت میکنه تاساعت ۳ یا ...

هر وقت گوشیش رو میتونی چک کنی ،عکس بگیر از پیاما ک مدرک داشته باشی و ب شوهر زنه بگو زودتر

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
میدونی بیشتر از چه بابت میگن من توو یه تاپیکی دیدم یه زنه با سه تا بچه همینجوری با یه مرده زن دار دو ...

دوتا آدمی ک خیانت میکنن یا زِنا خدا هم بهشون رحم نداره و حمکشون اعدامه ،چ برسه بنده اش 

هر وقت گوشیش رو میتونی چک کنی ،عکس بگیر از پیاما ک مدرک داشته باشی و ب شوهر زنه بگو زودتر

میخوام رمزگوشیشویادبگیرم ولی میدونممم وقتی این باررردیگه چیزی پیداکنم خودمومیکشم میدونی چراا چونکه خانوادهه ندارمپ

اگ زنگ بزنم از ترمینال مثلن فقط کد میفتههه میفهمهه یانههه از شماره تلفن زنک نمیزنم

ببین ب این فک کن شاید زنشو کشت😐این روزا هم این قضیه خیلی زیاد شده 

میتونی با عذاب وجدان اینک باعث مرگ کسی شدی کنار بیای؟

اینو از سرراه برداری بعدیا چی؟؟

همسر خودت باید بدونه وقتی متاهله نباید هرز بپره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
2810