2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهردوست دختره شوهرم زنگ بزنم وتهدیدش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 184 پست
عزیزم چندبار زنگش زدم زنه تهدیدش کردم ولی فایده نداشت

واااای چ دریده شدن

دورازجون من اگ جاش ودم خودم خیس میکردم 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

اول شوهرتو جمع کن 

این رو ول کرد میره سراغ بعدی نمیتونی که همه زنا رو جمع کنی شوهرت خیانت نکنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چندبار زنگش زدم زنه تهدیدش کردم ولی فایده نداشت

به بزرگ ترها خانواده خودت یا اون بگو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
2805

در چه حد با هم هستن؟ به عواقبش فکر کن یه وقت شر نشه 

شوهرت میدونه میدونی؟ 

اگر میدونه شماره و اطلاعات شوهره رو بده 

بگو دست از پا خطا کنی میرم سراغ اینی ک تو برگه نوشتم 

دیگه سر بریده موند رو دستم هم مهم نیست 

خودت میدونی! 

با اینکار ممکنه یهو تو اخبار ببینی نوشته مردی با وجود داشتن سه فرزند از همسرش،اون رو با فلان آلت قتل کشت به جرم خیانت!

از اون طرف شوهر شما اگه اهل خیانت باشه،بنظرتون براش این زن و اون زن فرق داره؟ این نباشه یکی دیگه.

گوش شوهرتون بپیچون،اگه میشه.

اول شوهرتو جمع کن این رو ول کرد میره سراغ بعدی نمیتونی که همه زنا رو جمع کنی شوهرت خیانت نکنه

زنه بهم میگه تواومدباااعشقم ازدواج کردی حال توهم مثل سگ میزارمت از زندگیمون بریی

واااای چ دریده شدندورازجون من اگ جاش ودم خودم خیس میکردم

اون اکه ترسی داشت که دوست نمیشد با مرد متاهل و خودش هم متاهله این قشنگ همه چی رو امن وامان دیده که خیانت میکنه لعنت به زن و مرد خائن که زندگی همه مارو خراب کردن 

زنه بهم میگه تواومدباااعشقم ازدواج کردی حال توهم مثل سگ میزارمت از زندگیمون بریی

حالا ک اینجوری میگن توام  پدرشونو در بیار  بعد از زندگیش برو .

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بالا بری پایین بیای شوهرت بهش رو داده اگه پشتش به شوهرت گرم نبود اینجوری باهات حرف نمیزد

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
2810