2777
2789
عنوان

بارداری خدا خواسته حال روحی خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال این موقه منم خدا خواسته باردار شدم مثل شما حالم خیلی بد بود حتی تا دو ماه افسرده شده بودم 

الان چهار ماهشه تو بغلم اونقد شیرینه که نگم برات

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 

منم بچه اولم اینجور شد 

قرص میخوردم و چون اول ازدواجم بود نمیدونستم کلا بمن نمیسازع

خیلی سخت بود پذیرشش

ولی خب بچه که میاد میشه کل وجود ادم

دومیو خودم خواستم انگار ارامشم بیشتره بارداری اول همش عصبی و نااروم بودم

من ۲۴ سالم بود

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

من 21 سالگی خداخواسته باردار شدم 

الان حقیقتا خوشحالم از این قضیه 

خیلی با دخترم رفیقیم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم من ۲۱ باردار شدم . نمیگم اصلا نمیخواستم ولی اینجورم نبود که براش برنامه داشته باشم . ولی اگر شرایط زندگیت مناسبه بین ۲۰ تا ۳۰ بهترین سن مادر شدنه . چون بعد که اون بزرگه نوجوونه تو هم توی جوونی هستی هر دو لذت می برید . طبیعیه اولش تغییره شاید حست خوب نباشه ولی بپذیرش سعی کن براش اماده بشی هم روحی هم با مطالعه و بالابردن دانشت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان تاحدودی طبیعیه که بهش حسی نداشته باشی فقط الان باید مراقبتهای لازم و انجام بدی غذاهای مفید و سالم بخوری و به چیزای مثبت فکر کنی بعداً این افکارو ناراحتی اثرش رو خودت وجنینت می‌ذاره پس بهتر بهشون فکر نکنی فقط به چیزا ی مثبت فکر کن یا لااقل به نکات منفی فکر نکنی بعدشم خدا بزرگه حتی انسانهای اولیه هم از پسش بر اومدن الان که امکانات خیلی بیشتره چنتا کتاب مفید مطالعه بکن پادکستهای حال خوب کن مفید گوش بکن 

من پانزده سال پیش دو سال بعد ازدواج تو اوج بی پولی باردار شدم دور از جونش منم نمیخواستمش تا روزی که به دنیا بیاد شبی که به دنیا اومد تا صبح پسرم و نگاه میکردم خیلی دوسش داشتم فکر میکردم اگه بخوابم بچمو میدزدن بذار بیاد عاشقش میشی 

خوش بحالت خدا واقعا دوستت داشته که بدون دکتر و دارو و قرص نی نی داده توی دلت برو واقعا شکر کن و این بی حوصلگی مال ماه های اول هست انشالله یک ماه دیگه بگذره سر ذوق و شوق میای خیلی برای منم دعا کن خیلی زیاد اگه بدونی چه سختی های برای بارداری کشیدم و چندتا از دست دادم میری سجده ی شکر می‌کنی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

2810