2777
2789
عنوان

دوس پسر خیلی بهتر از شوهره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
ینی من لازم ندارم تنها باشم سر *ر باید وسط باشه؟!حالم بده یا دوران pmsیا هرموقع باید در دسترس باشم ن ...

خب دیگه‌همینه 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اینم همینه درجا پامیشه میاد اینجا همه میشن یه جبهه علیه من 😐😐😐😕😕😕خسته شدم بخدااااا دوس دارم مث ...

نمیشه دیگه عزیزم دیگ الان فرررق داره🤣🤣تازه بذار عروسی کنی بدتر میشه ولی سعی کنید جدی میگم زیاد دعوا نکنید ترجیحا خانواده هام نفهمن ببین الان عقدید بعد ک عروسی کردید مشکلات بیشتر میشه چون دیگ بعد ک رفتید زیر ی سقف واقعا اینکه همش بخواید کلنجار برید دعوا کنید دوتاتون خسته میکنه ما سال اول خیلی بحث داشتیم خیلی تهش دیگه دیدیم فایده نداره نمیشه سرهرچیزی جنگ کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه دیگه عزیزم دیگ الان فرررق داره🤣🤣تازه بذار عروسی کنی بدتر میشه ولی سعی کنید جدی میگم زیاد دعو ...

زیاد دعوا نداریم مسئله اینه من گاهی اوقات حال دعوا ندارم اون حال دعوا بحث داره😐😐😐من کلا چیزی زیاد برام مهم نیس به این درجه رسوندم از بس از دوستی تا الان باهاش کلنجار رفتم آدم نشده😂😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻