2777
2789
عنوان

ساک بارداری خواهشاااا جواب بدید

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من باردارم پنج هفته دو روز رفتم دکتر، توی مطب سونوگرافی شکمی کرد، گفت خب خداروشکر داخل رحم هست، گفتم خانم دکتر جنین هم دیده میشه گفت نه، الان که خیلی زوده الان فقط میشه تشخیص داد داخل رحم باشه، چیزی درباره کیسه زرده نگفت، و گفت سه هفته دیگه برو سونو قلب، و من تنبلی تخمدان داشتم و با دارو باردار شدم، شیاف پروژسترون هم تجویز کرد، از دیروز ذهنم درگیره که از کیسه چیزی نگفت و من هم یک لحظه ساک رو توی مانیتور دیدم، ممکنه زرده نبوده یا اگه دکتر نمیدید میگفت که دیده نشده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفی که گفته دکتر به این معنیه که ساک حاملگی داخل رحم دیده شده (همون کیسه زرده) . مسلما توی پنج هفتگی نمیشه تشخیص داد حاملگی پوچ هست یا جنین داخل کیسه ی زرده وجود داره.  و باید حداقل تا هفته ی هشت صبر کنید.

در حقیقت تا الان همه چیز روبراهه

از الان شروع کردی بیخودی به خودت استرس بدی ؟ طفلک بچه ت چی قراره بکشه از دست مامانش 

از بارداری پنج هفته انتظار چی داری ؟ میخوای جنین پاشه برات روپایی بزنه؟ 

باید مطابق سن بارداری توقع تشکیل داشته باشی دیگه زورکی که نمیشه از بارداری پنج هفته انتظار هشت هفته داشته باشی 

شل کن بذار بارداری خوبی بگذرونی با این وضعیت هم خودت رو عاصی می‌کنی هم بچه رو و هم شرایط بارداری سخت تری برای خودت پیش میاری 

شل کن و لذت ببر و رویا پردازی کن با فکر و خیال منفی و الکی هیچ بارداری ناسالمی یک دفعه سالم نمیشه فکر مثبت کن که بارداری سالمت رو تبدیل به بارداری ناسالم نکنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
از الان شروع کردی بیخودی به خودت استرس بدی ؟ طفلک بچه ت چی قراره بکشه از دست مامانش از بارداری پنج ه ...

خود جنین منظورم نبود، منظورم کیسه زرده هست که داخل ساکه، دکتر چیزی ازش بهم نگفت فقط گفت که برای دیدن جنین خیلی زوده، میگم اگه کیسه زرده نبود دکتر عنوان میکرد درسته؟

خود جنین منظورم نبود، منظورم کیسه زرده هست که داخل ساکه، دکتر چیزی ازش بهم نگفت فقط گفت که برای دیدن ...

هر چیزی اگر از حالت نرمال خارج باشه توی سونو گفته میشه 

اگر کیسه زرده باید تشکیل میشد و نشده بود حتما می‌گفت 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳