2777
2789
عنوان

سلام دوستان دوازده هفته تمام کی رفته آن تی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چرا پس انقدر دیر میری شما

من ایران نیستم و اینجا هم خودشون نوبت میدن اصلا به من نیست بگم میخوام این هفته برم مگر اینکه بخوام خودم با هزینه برم شخصی اما طبق روال خودشون این تایم بهم نوبت دادن بچه قبلیم همین بود اصلا دیر نیست هرچند خودم دل تو دلم نیست

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره ولی سر بچه ی قبلیم ۱۱ و۳روز رفتم گفت معلوم نیست سه هفته دیگه رفتم

چی معلوم نیست؟

من ۱۱هفته و ۵روز رفتم گفت فقط درمورد جنسیتش نمیتونم حرفی بزنم بقیه چیزارو کامل چک کرد

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
پس برم امروز انشالله که خوب باشه ومعلوم .جنسیتش هم گفت به‌ شما

جنسیت رو بر اساس فرم لگن تا ۹۵ درصد درست میگن

اره گفت

بستگی به مهارت درمانگر داره

ولی اینجا الکی و چرت پرت میگن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم دعا کن همه چیش خوب باشه ممنون

انشاالله ک همه چی عالی باشه

برای سلامتی خودت و تودلیت حمد خوندم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من ایران نیستم و اینجا هم خودشون نوبت میدن اصلا به من نیست بگم میخوام این هفته برم مگر اینکه بخوام خ ...

اهان .منم دو دلم میگم دکتر گفته ۱۲ و۵ حالا ۵روز زودتر دارم میرم چون سر بچه قبلیم اونجا رفتم خیلی خوبه میخوام برم 

جنسیت رو بر اساس فرم لگن تا ۹۵ درصد درست میگناره گفتبستگی به مهارت درمانگر دارهولی اینجا الکی و چرت ...

اره این سونو هم سر پسرام دقیق گفت ۱۰۰ درصد پسره 

اهان .منم دو دلم میگم دکتر گفته ۱۲ و۵ حالا ۵روز زودتر دارم میرم چون سر بچه قبلیم اونجا رفتم خیلی خوب ...

هم الان میتونی هم میتونی کمی صبر کنی خلاصه مشکلی پیش نمیاد 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810