دیگه خسته شدم کنار شوهرم امنیت ندارم ارامش ندارم😭😭
صبح از خاب پاشدم دیدم شوهرم داره ازم عکس میگیره😐😐😐😐😐😐😐😐😐همیشه کارشه خسته شدم از این مسخره بازی😭😭😭😭فک کنید من خاب بودم موها و قیافم بهم ریخته شبیه چنگیز خان مغول شده بودم اونجوری کلی ازم عکس گرفتهههه😭😭😭😭😭😭همیشه اینجوریه از هر زاویه ازم عکس میگیره نیم رخ تمام رخ گاهی گوشیو میاره نزدیک صورتم عکس میگیره شبیه معلول ذهنی میشم بعد میگه وای چقد خوشگلی😐😭ولی شبیه عقب مونده ها افتادم بعد بهش میگم نگیر خوشم نمیاد گوش نمیده ولی این دفعه دیگه اعصابمممم خورددد شد مریض شدم صورتم لاغر شده بد شدم برداشته با این وضعیت تو خاب کلی ازم عکس گرفته خاستم حذف کنم گوشیو از دستم گرفففف😭😭😭😭😭اخه احمق مگه دوس پسرمی عکسمو میخای چیکار هزار تا تو گوشیش ازم عکس و فیلم داره یهو میبینی خونه مادرش نشستیم اقا از دور زوم میکنه عکسمو میگیره😐😐😐😐😐واقعا نمیفهمم این مسخره بازیاشو کنار شوهرم امنیت ندارم راحت نیستم اینجوری😭خب ادم تو هر حالتی که عکس نمیگیره مرد تو خواب اخهههههه😑😑😑😭😭😭😭نمیدونم واقعا هدفش از این کارش چیه نکنه میخاد از صورتم ایراد بگیره اخه همیشه خیلی با دقت صورتمو نگاه میکنه خیلی بهم زل میزنه خیلیم ازم عکس میگیره خیلیییی خب معذب میشم راحت نیستم تو هر حالت هر لحظه😭😭😭😭😭