2777
2789
عنوان

امروز روزاول ایام فاطمیه هست یه چیز جالب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خانوم فاطمه زهرا علیها السلام به حق حضرت علی علیه السلام برای همگی ما دعا کنه و حاجت و گرفتاریهای همه کسانی که تو این تاپیک هستن برآورده به خیر بشه 

الهی به حق این بانو فرج آقا امام زمان عجل اله فرج الشریف به زودی زودی انجام بشه و همه از حکومت عدل الهی برخوردار بشن 

الهی که به حق بانوی دو عالم همه زندگیها پراز خیر وبرکت الهی و روزی بی قید وشرط باشه و در آرامش و سلامتی 

110صلوات به نیت خانم بری رفع گرفتاری همگی میخونم

2805

دخترت چشه؟ دختر منم مریضه

منم اتفاقا دیروز فهمیدم فاطمیه هست خوشحال شدم

فاطمیه و محرم رو خیلی دوسدارم کلا مجالس روضه مداحی حالم. رو خوب میکنن

واقعا اونایی ک امام حسین و ائمه رو ندارن پس تو این دنیا دلشون ب چی خوشه؟ 

یا حضرت زهرا خودتون برای استارتر و دخترش مادری کنید و از خدا شفای خیر طلب کنید

😭😭😭نمیدونم چرا اشکم درومد این حرفت😔کاش میشد بازم بهم نظر میکرد دخترم خوب بشه جواب ازمایش منفی بیاد 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

دخترت چشه؟ دختر منم مریضهمنم اتفاقا دیروز فهمیدم فاطمیه هست خوشحال شدمفاطمیه و محرم رو خیلی دوسدارم ...

یه بیماری ژنتیکی احتمال دادن واسش منتظر جواب ازمایشش هستم ۳ماه دیگه میاد خدا دختر شمارو هم سلامتی بده خیلی سخته درد بچه خیلییی سخت 😔توروخدا واسش دعا کن

الهی خانوم فاطمه زهرا علیها السلام به حق حضرت علی علیه السلام برای همگی ما دعا کنه و حاجت و گرفتاریه ...

انشالله عزیزم ممنونم التماس دعای فراوان دارم توروخدا