2777
2789
بببین وقت خواب خوب خیلی فرق میکنه واقعادیگه از چهارسالگی باید اتاقش جدا شده باشه. پسر من الانم شبا ...

اره عزیزم  ولی پسر من هنوز بعضی شبا دلش میخواد بغلش کنم تا بخوابه.همه بچه ها تو هر سنی که باشن به محبت مادرشون احتیاج دارن

واقعا سوال بدی نبود شاید بعضی ها منظور استاتر رو درست متوجه نشدن

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خب واقعا در حد روزی یه بار میاد خونه بغلش کنه یا مثلا کمکش کرد برا تشکر بوسش کنه یه وقتایی ق ...

اره عزیزم فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم من خودم خیلی پسرم رو بوس و بغل میکنم و مدام بهش میگم که چقدر دوستش دارم چون بچه ها احتیاج دارن به محبت مادر طوری که بعضی موقع ها کلافه میشه و میگه مامان انقدر منو بوس نکن خوشم نمیاد😅😅😅ولی به نظرم شاید بهتر باشه با بالا رفتن سن پسر بچه ها بعضی از موارد رعایت بشه تا به تفاوت جنسیتی حساس نشن متوجه هستی عزیزم من که خودم خیلی برام مهمه پسرم دیرتر به این مسائل پی ببره

اره عزیزم ولی پسر من هنوز بعضی شبا دلش میخواد بغلش کنم تا بخوابه.همه بچه ها تو هر سنی که باشن به مح ...

هنوز بچه هست.  از مامانش محبت نبینه نمیتونه به زنش محبت کنه. کلی گفتم سن جدایی برا هرکسی فرق میکنه ولی در کل شبا بهتره با باباش بخوابه. هرچند مامانا یکی از خوشبختیاشون بغل کردن بچشون وقت خوابه.  همه خستگی روز رو در میبره 

هنوز بچه هست. از مامانش محبت نبینه نمیتونه به زنش محبت کنه. کلی گفتم سن جدایی برا هرکسی فرق میکنه و ...

اره منم خیلی زیاد بهش محبت میکنم ولی سعی میکنم بعضی موارد رو رعایت کنم. پسر من هنوز عادت به جدایی نداره و خیلی وابسته هست و از تاریکی میترسه. اره واقعا خیلی حس خوبیه 

ذهن مریض چیه من همکلاسیام میگفتن عید به عید که مامانمون میخواد بوسمون کنه به زوره و فرار میکنیم😐

اونا عجیبن وگرنه ادم همیشه دنبال محبت و دوست داشته شدنه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️