2777
2789

لطفا بم‌بگید خیلی هوس کردم وهرچی مخوام بم میگن نفخ داره درحالی که بچم خیلی کولیک داره کلی بش قطره ودارو میدم ولی هیچ جواب نمیده ومن هیچ غذایی نفاخ نمیخورم خیلی کم غذا شدم هیچی نمیخورم نمیدونم چکار کنم لطفا کمکم کنید

ببین من طبق تجربه خودم میگم ،همه چی بخور ،فقط زیاده روی نکن ، غذاهای که میدونی نفخ دارن بخور ،بعدش چای نبات بخور ،عرق زیره هم دو قاشق بخور 

بازم میگم زیاده روی نکن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تنها راه حلش فقط صبره . بچه های الان همه کولیک و نفخ دارن و واقعا بهترین داروها رو هم بدب تاثیر خیلی زیادی نمیزاره یکم ک بزرگتر بشه خودش خوب میشه من دیگه تجربه همه مدلش دارم . فامیل ما متخصص اطفاله همیشه جوری حرف می‌زد انگار ما مادرها هیچکدوم بلد نیستیم بچه نگه داریم میگفت اگه فلان دارو بدین اینکار بکنید خوب میشه میگفتم بخدا نمیشه هیچی نمیخورم باز نفخ داره . می‌گفت وااا  مگه میشه . چند ماه پیش خودش بچه دار شد اولین بچه اش 

نگم از حال و روزش واست 😄 خودش میگه الان میفهمم مادرایی ک میومدم مطب من هی میگفتن بچه دارو بهتر نمیشه منظورشون چیه . ببخش طولانی شد منطور میخوام بهت بگم میدونم الان سخته گریه بچه شب بیداری نخوابیدن ها ولی صبر کن میگذره.  

مادر دو دختر زیبا 💕
خودش الان رفلاکس شدید گرفته نمیدونم چکارش کنم

دختر منم رفلاکس داره ،دکتر دارو داده اونا میدم .

ببین شیردهی خیلی مهمه بعد شیر دهی بلافاصله آروغش نگیر ،کمی حالت نشسته بگیرش تو بغلت ،۱۰ دقیقه بعد بزار رو شونت آروم بزن پشتش .

به پهلو هم بخوابونش .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)