2777
2789
عنوان

نوزاد و کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سه ماهه اقدام میکنم نشده ، گفتم این ماهم اقدام داشته باشم یا کلا بذارم سال بعد

به نظرم اقدام داشته باش من برای بچه اولم ۸ ماهه اقدامم نشده بعضیا تا یه سال بیشتر طول میکشه چرا میخوای الکی وقفه بندازی

به نظرم اقدام داشته باش من برای بچه اولم ۸ ماهه اقدامم نشده بعضیا تا یه سال بیشتر طول میکشه چرا میخو ...

بخاطر بچه اولم میگم اذیت نشه یوقت ، باز میگم دوران بارداری بدتره کلا موندم چکارکنم  

سه ماهه اقدام میکنم نشده ، گفتم این ماهم اقدام داشته باشم یا کلا بذارم سال بعد

سال بعد که خیلی دوره

حداقل اگه خدایی نکرده مشکلی داری زود بفهمی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بخاطر بچه اولم میگم اذیت نشه یوقت ، باز میگم دوران بارداری بدتره کلا موندم چکارکنم

آخه یه سال دیگه چرا صبر کنی به نظرم هر چی زودتر باردار شی بهتره فاصله سنی بچه هات همینجوری زیاد میشه

حالا فکر کردی با یبار اقدام باردار میشی اونم بعد از چند سال جلوگیری!همین ماه اقدام کن

من ۵سال ج ل و گ ی ر ی داشتم و همون بار اول باردار شدم. انرژی منفی نده الکی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

به نظر منم دوران بارداری طبق تجربه خودم واقعا سخته وسط حالت تهوع ها و حال خراب که نمیتونی درس و مشق کار کنی یا بری مدرسه و اینا.. اون طفل معصومم تازه داره مدرسه رو تجربه میکنه میخواد همیشه کنارش باشی تو درسا

خواهر من ۱۳ سال جلوگیری داشت به ۴ ماه نکشید باردار شد.. حتی دکترش گفته بود تا یه سال توقع حاملگی نداشته باش با ۱۳ سال جلوگیری رحمت رو خشک کردی دیگه

من با اسی بودم !!!انرژی منفی چیه یه چیزی یاد گرفتید!!!آدم باید واقع نگر باشه 

در ضمن نگفتم کل آدما اینجورین ...

اگه معلمش خوب باشه اصلا شما زیاد کاری نداری. پارسال پسرم اول بود و یه بچه یه ساله هم داشتم. معلمشون ...

دقیقا معلم دختر منم خیلی خوبه 

بیشتر مشق هاشونو توی مدرسه مینویسن 

اصلا اذیت نمیشم 

اونایی که مجازی بودن بنده خداها خیلی سختی کشیدن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810