2777
2789
عنوان

قرص سایتوتک برای سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست
یجوری میگی قتل انگار جوون ۱۸ ساله رو میخاد بکشه😂اون هنوز لخته خونم نیست

با همین پستتون کلی حق الناس میوفته گردنتون تا سال ها چون این پست اینجا میمونه کاربران زیادی میان میخونن ممکنه به حرفت گوش کنن .با اینکه حرفتون از بیخ غلطه .

پاک کن پستتو

یجوری میگی قتل انگار جوون ۱۸ ساله رو میخاد بکشه😂اون هنوز لخته خونم نیست

وقتی ازلحاظ شرعی خدایی که انسانوآفریده منع کرده سقط جنینو از زمان انعقادنطفه حتمابیشترازشمامیدونسته که اون الان چیو میفهمه وچه کاری نسبت بهش درسته چه کاری غلط.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نوعی بیش فعاله یعنی چی؟اینو متوجه نمیشمواقعا تشخیص دادن و دارو میخوره؟یا دوس داری روش عیب بذاری ر ...

ن عیب نمیزارم نمیدونم از همه جا میکشه بالا. خیلی پرتحرکه پرخاشگره. بیشتر موقه ها میپره از روی مبل رو کمر و شکم آدم بخاطر اون میترسم حامله بشم ناقص کنه بچه رو یا اینکه عادت داره از بچگی رو پاهام میخوابه با پاهاش میکوبه روی شکم و سینه هام واسه همون خیلی استرس میگیرم اگر حامله باشم اینجوری کنه ک دیگه هیچی...

چهار سال اختلاف سنی خوبه که ...تا دومی به دنیا بیاد اولی دیگه کاراسو خودش می‌کنه دستشویی و غذا و اینا..

بعدن ممکنه بخوابی باردار شی ولی نتونی

سقط خیلی عوارض داره اونم سرخود باشه که دیگه هیچی

ن عیب نمیزارم نمیدونم از همه جا میکشه بالا. خیلی پرتحرکه پرخاشگره. بیشتر موقه ها میپره از روی مبل رو ...

خب نذار اینکارارو بکنه بهش بگو انجام نده چرا اینجوری شدید شما مامانا بیش فعالم که باشه میفهمه چی میگی شما باید بهش یاد بدی چی خوبه چی بد 

اولا وقتی الان چهار سالشه یعنی بچه که دنیا بود پنج سالش میشه بچه(پنج یکم اینورتر،اونورتر)

بعدم شما بگو چهار ماه.چهار روز.اجازه نداری.مثل اینه این یکی بچه چهار ساله ت رو بکشی چون حوصله بازیهاشو نداری.

چون بچه تو رحمته دلیل نمیشه بچه ت نباشه.

ن عیب نمیزارم نمیدونم از همه جا میکشه بالا. خیلی پرتحرکه پرخاشگره. بیشتر موقه ها میپره از روی مبل رو ...

خب از ترس اینکه بچه بخوره رو شکمت ،کلا خودت داری دم از کشتن بچه دوم میزنی.بعدم حالا ببین اصلا حامله ای....