2777
2789

اگه من در حالی که غلظت خون و کمخونی و عفونت ادراری و واژن دارم حامله بشم بچه خدایی نکرده صد در صد مشکل دار میشه؟

من همه ی اینا رو دارم همیشه هم سرگیجه دارم. درمان هم میکنم یه مدت خوب میشم باز دوباره مثلا عفونت میگیرم

الان اگه حامله شده باشم از همون لحظه ه ی اول تشکیل نطفه خطرناکن این چیزا؟؟؟؟

پس کی میای تو دلم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم چه عجله اییه اخه 

همه ی این مشکلات و برطرف کن و بعد بچه دارشو 

چون قراره نه ماه بچه توش رشد کنه🥰

برای خودت همه ویتامین ها و اللخصوص اسید فولیک و اهن حتما مصرف کن، امگا 3(یاهمون روغن ماهی)  هم یادت نره 

عزیزم عفونتت ی هفته ای با قرص میترونیدازول خوب میشه... اب تامیتونی زیاد بخور 

ان شالله بارداری خوبی داشته باشی😍

عزیزم چه عجله اییه اخه همه ی این مشکلات و برطرف کن و بعد بچه دارشو چون قراره نه ماه بچه توش رشد کنه� ...

حالا اگه حامله شدم باشم چی ؟ خطرناکه؟ خدایی نکرده جنین مشکل دار میشه؟

پس کی میای تو دلم💔
بله امروز موعدمه بیبی چکم هاله انداختهبا این که یه ساله منتظرم ،میگم ای کاش حامله نشده باشم با وجود ...

پس مبارک باشه😍😍😍

عزیزم حتما دکتر برو و راجب میترونیدازول بپرس چون زود خوبت میکنع 

تا میتونی شیر بخور 

قرص اهن مصرف کن و اسید فولیک

اگ خوب مصرف نکنی با دندونات وموهات خدافظی کن...🥲

بچه مشکلی براش پیش نمیاد‌. خودت آسیب میبینی. خیلی اذیت میشی تو بارداری. اگه باردار شدی دیگه اشکال ند ...

مطمئنی مشکلی پیش نمیاد

اخه نوشته غلظت خون و کمخونی و عفونت همه ی اینا باعث میشه خون و مواد مغذی به بچه نرسه😪

پس کی میای تو دلم💔
پس مبارک باشه😍😍😍عزیزم حتما دکتر برو و راجب میترونیدازول بپرس چون زود خوبت میکنع تا میتونی شیر بخو ...

عزمزمه شاید مثبت کاذب باشه چون قبلا خیلی زیاد از این هاله ها دیدم و باردار نبودم😂😂😂

پس کی میای تو دلم💔

نطفه مشکلی نداره به مرور عفونت تاثیر میذاره در واقع عفونت مایع دور جنین رو عفونی میکنه جنینم اونو میخوره خب 

کامل درمانش کن تو همون بارداری میتونی کنترلش کنی دوسته من عفونت و کم خونی داشت مشکلی برا پسرش پیش نیومد الان کلاس اوله ولی همش ترشحات داشت کیسه آبش نشتی کرد درد زیاد داشت کلی بارداریه سختی داشت اونم کنترل میکرد 

2810