2777
2789

چ کنم؟! 

همین الان یه کاسه ابگوشت خوری عدسی خوردم اما انگاااار ن انگار 

صعف برا نی نی بد نیست؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی گلم بارداری خوبی داشته باشی نه عزیزم اتفاقا خیلی عدسی عالیه بخودت ونینی برس واصلا گرسنگی بخودتون ندید فقط مراقب دیابت و فشار بارداری باش یه ازمایشم برا ضعف کردنت بده

نی نیت به احتمال زیاد پسرهمنم اینطور بودم نترس چند وقت دیگه بهتر میشی، سعی کن گرسنه شدی، بادام و کشمش بخوری یا میوه 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
با همین فرمون پیش بری وقتی به ماه نهم برسی صد کیلو رو رد می‌کنی 😐.

درهرصورت بارداری خودش اضافه وزن. میاره من دکتربهم رژیم پروتئینی داده گفت ۱۵۰کیلوهم بشی بازم برا سلامتی تودلیات وزن. گیریشون باید بخوری درکنارش قرصم میخورم کنترل شه 

من آخرای بارداریم این جوری بودم. احتمالا بعد بارداریت یه مقدار اضافه وزن میگیری ولی بهش فکر نکن. با شیردهی کم میشه وزنت. الان فقط هرچی بچه لازم داره بهش برسون

درهرصورت بارداری خودش اضافه وزن. میاره من دکتربهم رژیم پروتئینی داده گفت ۱۵۰کیلوهم بشی بازم برا سلام ...

درسته اضافه وزن داره اماا به اندازه می تونی اضافه وزن داشته باشی. مگر اینکه شما وزنتون بالای صد کیلو باشه که دکترت چنین جمله ای رو بهتون گفته باشه. منم باردار بودم وزنم از بیست کیلو اضافه وزن بیش تر شد دکتر مولتی ویتامین رو قطع کرد . نمیشه همین طوری بخوری بگی برای سلامتی تو دلی واجبه. اضافه وزن زیاد اصلا خوب که نیست مضر هم هست. 

درسته اضافه وزن داره اماا به اندازه می تونی اضافه وزن داشته باشی. مگر اینکه شما وزنتون بالای صد کیلو ...

من داستانم و شرایط خاص دوقلوهام مفصله اون اکانتم رو معلق کردن فعلا وگرنه. میتونستید بخونید یک.هفته بستری بودم 

واسه دوقلوهام و وزنشون زیر نظر یه متخصص المانی هستم ایشون انواع واقسام مولتی ویتامین دادن به همراه رژیم شدید پروتئینی چون باید دوقلوهام وزن بگیرن و منم واسه سلامتی تودلیام. هرکاری میکنم هرچند اضافه وزن اذیت کنندست 

من داستانم و شرایط خاص دوقلوهام مفصله اون اکانتم رو معلق کردن فعلا وگرنه. میتونستید بخونید یک.هفته ب ...

درست خب شرایط شما ویژه هست چون دوقلو داشتن فرق می‌کنه و اکثرا زودتر زایمان میکنن و با وزن کم دنیا میان دکترت صلاح رو در همین رژیم دونستن . اما برای خانم های باردار دیگه شرایط که حالت عادی دارن فرق می‌کنه خیلی نباید اضافه وزن پیدا کنند. برای استارتر که اول راه هست خیلی نباید پرخوری کنن چون وزن گیری جنین تو سه ماه آخر هست و اونجا باید بخورن که وزن جنین بالا بره البته اونم باید یه رژیم درست باشه. 

انشالله همه مامان های باردار به سلامتی این دوره رو بگذرونن و بچه شونو سالم بغل بگیرنن همچنین شما 💚💐. 

با همین فرمون پیش بری وقتی به ماه نهم برسی صد کیلو رو رد می‌کنی 😐.

نهههه نمیخورمممم واقعا هواسم هست فقط نگرانم این حس ضعف برا نی نی بد باشه

والا صبحونه رو خوردم با تموم ضعفم دیگه چیزی نخوردم 

اللهم عجل لولیک الفرج