2777
2789
عنوان

دارو اشتباهی

72 بازدید | 7 پست

سلام خوبید بچم پنج ماهشه بخاطر دندوناش تب و لرز کرده باباشو فرستادم قطر استامینوفن پاراکید بگیره بچالش شربتشو گرفته الان بهش دادم ولی روش که خوندم نوشته زیر دوسال منع مصرف داره 

خیلی استرس دارم تروخدا بگید چیکار کنم بعدش نگاه نکردم ببینم رقیق هست یا غلیط مثل همیشه قطره چکان رو پر کردم با یه نصف دیگه دادمش😔😔

من از دیوانه ها دیدم هزاران  عاقل مرده👻👻

بله اون شربت رو دیگه نده 

چیزی نمیشه فقط زیادی گیج و خواب میره 

حواست باشه حتی زیاد خوابید توی خواب شیر بده 

قطره بخر 

برا دندون به لثه هاش با انگشت چند قطره پاراکید بمال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اون شربت رو دیگه نده چیزی نمیشه فقط زیادی گیج و خواب میره حواست باشه حتی زیاد خوابید توی خواب شی ...

اصلا شیر نمیخوره

اصلا شیر نمیخوره

مگه پنج ماهش نی 

پس چی میدی بهش الان 

زیر یک سال شیر مهم هست 

ببین زنگ بزن اورژانس بپرس 

مسمومیت دارویی نشه یه وقت دوراز جون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
مگه پنج ماهش نی پس چی میدی بهش الان زیر یک سال شیر مهم هست ببین زنگ بزن اورژانس بپرس مسمومیت دارویی ...

عزیزم شیر خشکی هست الان خورد خداروشکر