2777
2789

دیگه داره دردش تو مغزم‌حس میشه نصف مغزم‌ فلج شده حس نمیکنم نمیدونم چیکار کنم میخوام همسرمو بیدار کنم ببینم چیکار کنیم یا تا صبح صبر کنم؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیر داری یه حبه بذار روش البته رو دستمال کاغذی بذار بعد بذار . میکروبارو جمع میکنه . حوله گرم بذار

دقیقا سیر تو گوشمه حوله گرم کردم ۲ ساعته فایده ندارههههههه دارم میمرم عرق کردم از درد غیر قابل تحملی ک داره

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
2805
از دندون دردت نبست ؟

نه انفولانزا گرفتم از گلوم زده وای خیلی حالم بده انگار دارن میکنن گوشمو‌شنوایی ندارم دیگه اونطرف گوشم

برین داروخونه لازم نیس بری دکتر . برو دارخونه شبانه روزی بگو کوش درد شدید دارم یچیزی بهت میدن

بار دار هستم اخه میدن؟

سیر یا پیاز را روی گاز گرم کن بپیچ تو دستمال بزار تو گوش تون پیاز عفونت را می‌کشه بیرون .سیر هم ورم ...

بخدا خواهر کردم تاپیک قبلیم دوستان اشاره کردن انگار رر ن انگار دارم میمیرم

اره گوش درد خیلی بده. من معمولا این کاری که گفتم انجام میدم خوب میشه.

نشد خواهر نشد نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

همسرمم خواب بود بیدار کردم نبرد دکتر😭😭😭

2810