2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگین برای گوش درد چیکار کنم امونمو بردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 37 پست

من ی مدت گوشم خیلی درد میکرد سمت راستیه هی میخارید درد میکرد ی مدت چوب کبریتو داغ میکردم میذاشتم تو گوشم ی کدتم مکش کردم با دستم الان درد نمیکنه دیگه خیلی وقته

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیگاری دم دست نداری دود اسپند بده اسی . اسپندو دود کن گوشتو بکیر رو دود اسپند انگشتتو بزار روگوشت دود بره داخلش چند بار تکرار کن اسپند ضد میکروبه گرماشم خوبه 

سیگاری دم دست نداری دود اسپند بده اسی . اسپندو دود کن گوشتو بکیر رو دود اسپند انگشتتو بزار روگوشت دو ...

مرسی الان سیر گذاشتم اثر نکرد اونم زود امتحان میکنم💞

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
سیگاری دم دست نداری دود اسپند بده اسی . اسپندو دود کن گوشتو بکیر رو دود اسپند انگشتتو بزار روگوشت دو ...

اون اب چیه میاد از گوش؟

دلیلش چیه؟

سیر گذاشتم سوزوند گوشمو‌الان اب میاد ازش مکش میکنم اروم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
اون اب چیه میاد از گوش؟دلیلش چیه؟سیر گذاشتم سوزوند گوشمو‌الان اب میاد ازش مکش میکنم اروم

اگه سفید باشه اب رفته گوشت اگه زرد باشه چرکه . بهتر شد گوشت ؟؟؟